Kurser

Hygiejnefokus tilbyder åbne kurser indenfor metoder til kontrol af rengøring og hygiejne samt i samarbejde med vore samarbejdspartnere, kurser i andre hygiejnerelaterede emner, som fx kurser i rengøringstekniske emner, opbygning af HACCP programmer, egenkontrol og kvalitetsledelse.

Vi tilbyder alle kurser som Virksomhedskurser og som åbne kurser (undtaget Modulopbyggede kurser). Desuden tilbyde vi at tilpasse kurser specifikt til de behov den enkelte virksomhed måtte have.

Hygiejnefokus tilbyder desuden at være dit interne kompetence-udviklings center i forhold til dine medarbejderes hygiejne relaterede kompetencer. I samarbejde med virksomheden, aftales et eller flere niveauer som medarbejderne skal være på og i hvilke tempi dette skal ske.

Åbne kurser udbydes i det omfang der er interesse for dem, der skal være minimum 4 kursister for at et kursus bliver afholdt.

Er du interesseret i at høre nærmere om vore kurser, så skriv til info@hygiejnefokus.dk , ring på 53 34 13 55 eller udfyld skemaet her på siden.

Follow

Modtag hvert nyt indlæg i din indbakke!

%d bloggers like this: