Ydelser

Hygiejnefokus leverer en række ydelser, til virksomheder indenfor hygiejneopmærksomme brancher såsom fødevareindustrien, sundhedssektoren og medicobranchen og til virksomheder som ønsker at handle med disse brancher.
Fokusgruppe
Læs mere –>
pdfBeskrivelse pdfIndmelding

Fokusgruppe

NB! Fokusgruppen er ikke aktiv for tiden. Vi håber at etablere en ny gruppe i 2022

Hygiejnefokus’ Fokusgruppe er et forum bestående af hygiejneansvarlige fra nogle af Danmarks største og mindste virksomheder. Vi mødes 4 gange årligt, på skift hos medlemsvirksomhederne og byder på både “almindelige” ERFA debatter og mere praktisk orienterede aktiviteter.

Grupperne er sammensat således, at der er stor diversitet i deltagerskaren, der er virksomheder fra fødevareindustrien, producenter af udstyr, forhandlere af kontrolmetoder og forskere, men samtidig er gruppen maksimalt på 15 deltagere, hvilket gør at vi opnår et dybt kendskab til hinanden, som afleder et fortroligt rum medlemmerne imellem.

Hygiejneprofil
Læs mere –>

Hygiejneprofil

En virksomhed der er leverandør til hygiejneopmærksomme brancher, kan drage stor fordel af at have en dedikeret hygiejneprofil.

Hygiejnefokus tilbyder virksomheder assistance i forbindelse med opbygning, udvikling og synliggørelse af ny eller eksisterende hygiejneprofil. En hygiejneprofil er en sammensætning af mange ting, og udviklingen af denne sker derfor i nært samarbejde med kunden og dennes sædvanlige samarbejdspartnere.

Hygiejnetjek
Læs mere –>

Hygiejnetjek

Uanset om man selv gør rent, eller om man har en ekstern partner til opgaven, kan det være rigtig fornuftigt, at holde et vågent øje med, at opgaven udføres tilfredsstillende. Hygiejnefokus tilbyder, at indtræde som uvildig part, for at hjælpe med at sikre, at indgåede aftaler overholdes og at rengøringen udføres tilfredsstillende.

Marketingbesog
Læs mere –>

Marketingbesøg

Hygiejnefokus udfører marketingbesøg, med det formål at udbrede kendskabet til metoder, teknologier, kurser mv. indenfor hygiejneopmærksomme brancher. I øjeblikket henvender vi os primært til fødevareindustrien samt i et vist omfang til sundhedssektoren, men vi besøger meget gerne virksomheder med fokus på hygiejne inden for andre brancher også.

Kurser
Læs mere –>

Kurser

Hygiejnefokus tilbyder kurser indenfor metoder til kontrol af rengøring og hygiejne. Desuden tilbyder vi, i samarbejde med vore sponsorer og partnere i øvrigt, kurser i hygiejnerelaterede emner, som fx kurser i opbygning af HACCP programmer, egenkontrol og kvalitetsledelse.


Temadage
Læs mere –>

Temadage

På en Hygiejnefokus Temadag, udvælges et tema, som vi sammen med forskellige interessenter på det givne område, vil belyse fra flest muligt tænkelige vinkler.

Indlæggene på temadagen kan have videnskablig og/eller kommerciel karakter i varierende niveau, uden at være decideret reklame. Der vil altid være nogle små infostande, som virksomheder, organisationer, institutter m.fl. kan udstille på.

Temadagen kan afholdes på et konferencehotel eller hos en vært, som er relevant i sammenhængen.

Søger du en ydelse som du ikke finder her, så skriv til info@hygiejnefokus.dk eller ring til 53 34 13 55

Follow

Modtag hvert nyt indlæg i din indbakke!

%d bloggers like this: