ATLANTIS SUPER Desinfektion 5 liter

Tilbud

ATLANTIS SUPER Desinfektion 5 liter

DKK 548,00 DKK 498,00

ATLANTIS SUPER Desinfektion er fremtidens desinfektionsmiddel, som er både effektivt og 100% biologisk nedbrydeligt og dermed uden skadelige effekter på natur, miljø og arbejdsmiljø. ATLANTIS SUPER Desinfektion kan anvendes på klude, i sprøjter og flasker som alle andre desinfektionsmidler, men det kan også udlægges som koldtåge, hvormed man opnår et enestående desinfektionsresultat.

15 på lager (kan bestilles som restordre)

Varenummer (SKU): ATL-05001 Kategori: Tags: , , , ,

Beskrivelse

Med biologisk nedbrydelig ATLANTIS SUPER Desinfektion, er man sikker på effektiv eliminering af mikroorganismer på alle overflader, i vand og i luften, uden at miljøet skal betale prisen. Midlet er 100% biologisk nedbrydeligt og kan anvendes præcis ligesom andre typer desinfektionsmiddel, eller det kan anvendes i koldtågesprøjte – hvorved man får et langt bedre resultat, foretaget meget hurtigere og uden særlig belastning for desinfektøren.

ATLANTIS SUPER Desinfektion anvendes på klinikker, motionscentre, kontormiljøer, HORECA segmentet, kulturhuse, kommuner, produktionsvirksomheder, landbrug og faktisk overalt, hvor det er nødvendigt med en grundig og effektiv desinfektion, som ikke skader overflader, miljø, mennesker eller dyr.

[Download Sikkerhedsdatablad]

Yderligere information

Vægt 5 kg
Anvendelse

Desinfektion

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ATLANTIS SUPER Desinfektion 5 liter”
Follow

Modtag hvert nyt indlæg i din indbakke!