3T-130 Koldtågesprøjte

3T-130 Koldtågesprøjte

DKK 3.990,00

3T-130 Koldtågesprøjte til hurtig og effektiv desinfektion. Kan anvendes overalt sammen med ATLANTIS SUPER Desinfektion.

4 på lager

Varenummer (SKU): 3T-130 Kategorier: , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Koldtågesprøjtning er en særdeles effektiv metode at desinficere overflader, udstyr eller sågar hele lokale, hurtigt og enkelt. Og med ATLANTIS SUPER Desinfektion sker det oven i købet uden skadelige konsekvenser for natur, miljø og arbejdsmiljø.
Med en koldtågesprøjte fordeler man desinfektionsmiddel jævnt i endda rigtigt store lokaler, og kommer helt ind i selv de mindste sprækker og om bag ved alt – i mange tilfælde også bag ved noget som er monteret på væggen, forudsat der er mellemrum imellem objektet og væggen.
Denne koldtågesprøjte er meget basal, men har de egenskaber der er brug for i langt de fleste tilfælde. Den er let at gå rundt med og den skyder tågen op til 8 meter, så i de allerfleste tilfælde kan den nå loftet i lokalerne som skal desinficeres.

Modellen er meget populær i blandt andet motionscentre og idrætshaller, hvor den anvendes imellem hold, til at desinficere springbaner og udstyr som deltagerne er i kontakt med. Også på hoteller, i restauranter, kirker, offentlige bygninger bruges metoden og her er 3T-130 ligeledes udbredt.

Yderligere information

Tank kapacitet

5L

Rækkevidde

8 meter

Dråbestørrelse

10-150 micron

Strømforsyning

220v/110v

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “3T-130 Koldtågesprøjte”

Du kunne også være interesseret i...

Follow

Modtag hvert nyt indlæg i din indbakke!