Söderberg & Partners

SPECIALISTER TIL DINE FORSIKRINGER!

Söderberg & Partners - Forsikringsmøglere til Rengøringsbranchen

Vi hjælper jer til at få en effektiv skadeshåndtering

Som specialister i skaderådgivning kan vi hjælpe jeres virksomhed med at udvikle en intern drejebog, som sikrer jer en mere ensartet, kontrolleret og effektiv skadeshåndtering.

Med en strømlinet skadehåndtering opnår I økonomiske fordele i form af maksimal effektivitet, kundetilfredshed og forbedret cash flow.

Specialiserede Ansvarsforsikringer

Vi yder specialiseret rådgivning på jeres ansvarsforsikringer.
Stigende globalisering gør jeres virksomhed og jeres kunder stadig mere sårbare over for komplekse risici.

I Söderberg & Partners holder vi skarpt øje med den globale udvikling og de risici, den bringer med sig. Dette fokus gør vores specialiserede forsikringsmæglere i stand til at rådgive og skræddersy forsikringsløsninger med udgangspunkt i jeres virksomheds individuelle behov inden for f.eks. bestyrelsesansvar, cyberkriminalitet, kidnapning, produkt- og rådgiveransvar og patenter.

Vi kan hjælpe jer med jeres forsikringspolitik

Vores rådgivning tager udgangspunkt i jeres unikke forsikringspolitik.

Det er en politik, hvis formål er at definere i hvilken grad, I ønsker at forsikre jeres virksomhed mod en given risiko. Herved kan vi bedre sikre os, at I er korrekt dækket samtidig med, at jeres forsikringspræmie er så lav som mulig. Har I ikke en eksisterende politik, kan hjælpe vi jer med at udarbejde en med udgangspunkt i jeres specifikke behov som virksomhed.

Vores markedsanalyser sikrer jer et tydeligt indblik

I Söderberg & Partners analyserer vi uafhængigt og objektivt markedsudbuddet af forsikringsløsninger. Vores analyser af forsikringsmarkedet danner således grundlag for al vores rådgivning. Derudover giver vores analyser jer et tydeligt indblik i forskellene mellem de enkelte forsikringsselskabers forsikringsvilkår. Dette indblik fortæller jer, hvilke forsikringer vi anbefaler, og hvilke forsikringer I skal være varsomme omkring for at få det fulde dækningsomfang.

Follow

Modtag hvert nyt indlæg i din indbakke!

%d bloggers like this: