Pura Scandinavia

Pura Scandinavia er den nyeste sponsor hos Hygiejnefokus og vi glæder os til at fortælle mere om de geniale produkter fra virksomheden, som tilbyder alle former for rengøringsmidler i pulverform. Derved spares miljøet for en betragtelig CO2 udledning, da man ikke transporterer vandet rundt, men tapper det fra sin hane og opløser pulveret deri.

Desuden giver metoden altid en korrekt dosering, hvilket også betyder mindre miljøbelastning, bedre rengøringskvalitet og ikke mindst grundlag for markante besparelser på bundlinjen. Foruden besparelsen der opnås ved korrekt dosering, er der en markant besparelse pr. liter middel, da omkostningerne på transport er væsentligt lavere, end ved traditionelle produkter. Denne besparelse vil Pura Scandinavia sende videre til kunderne, som altså vil opleve markant lavere pris på midler som dokumenterbart er mindst lige så gode som de produkter man ellers kender.

Men for at det ikke skal være løgn, sparer man også det meste af sit lager væk, idet produkterne kun fylder en brøkdel af hvad traditionelle produkter fylder. Dermed kan man også få bedre plads i bilen, evt. endda gå ned i mindre modeller biler og dermed gøre sin rengøringsvirksomhed endnu mere miljørigtig og bæredygtig.

Denne side opdateres af Pura Scandinavia snarest.

 

Modtag Hygiejnefokus’ Nyhedsbrev

Nyhedsbrev
Follow

Modtag hvert nyt indlæg i din indbakke!

%d bloggers like this: