ISI Food Protection

 

Our know-how
      for the safety and stability of
your food products

We strive to protect food against unwanted microorganisms.
To this aim, we provide know-how, extensive laboratory services as well as product development and research activities for supporting the food industry, their suppliers and the retailers in producing and marketing foods that are safe and furthermore protected from untimely spoilage.
ISI Food Protection er akkrediteret til mikrobilogiske analyser og kan derfor tilbyde at udføre de lovpligtige mikrobiologiske egenkontrolanalyser. Læs mere her!

Kontakt kvalitetschef Ulla Møller for forespørgsler og tilbud på telefon 8620 5153 eller email

ISI Food Protection tilbyder fødevareindustrien rådgivning og service, baseret på egne klassificerede laboratorier og databaser, til at opnå den bedst mulige konservering i forbindelse med produktudvikling, produkt- eller procesoptimering samt akutte holdbarheds- eller kontamineringsproblemer. Dette gør vi ved hjælp af skræddersyede løsninger der er direkte målrettet mod produkt- og producentspecifikke krav og kriterier.

Som fødevareproducent eller forhandler må du have vished om, at du har den optimale sikring af dine produkter. Tidssvarende koncepter, der udnytter både ny og gammel viden indenfor fødevarekonservering, kan bidrage væsentligt til at reducere antallet eller hæmme væksten af uønskede mikroorganismer. Herved er det muligt at minimere såvel risici relateret til forekomst af sygdomsfremkaldende mikroorganismer som fordærv indenfor den normale holdbarhedsperiode.

Denne type koncepter udnytter den samlede effekt af flere indbyrdes afstemte enkeltfaktorer eller såkaldte “hurdles”. Multikomponent løsninger i form af sådanne “hurdlekoncepter” baseres på, ud over de forudgående nødvendige hygiejnetiltag, et stigende udbud af teknologier, processer og ingredienser med antimikrobielle egenskaber.

Vores mål er, at bibringe fødevareindustrien tidssvarende løsninger til optimering af fødevarers mikrobielle holdbarhed, og minimering af risici forårsaget af sygdomsfremkaldende mikroorganismer.


Modtag Nyhedsbrev

Bloggen sponseres af:

DANSK RENGØRINGSMESSE 2019 - ODENSE CONGRESS CENTER 3.+4. OKTOBER 2019
Follow

Modtag hvert nyt indlæg i din indbakke!

%d bloggers like this: