Danske Service

DanskeService250x60Som en moderne branche- og arbejdsgiverforening er Danske Service det naturlige ståsted for små og mellemstore servicevirksomheder i Danmark.

Danske Service er branche- og arbejdsgiverforeningen for små og mellemstore servicevirksomheder indenfor rengøring, vinduespolering, ejendomsservice, frit valgsområdet, haveservice og beslægtede servicefag i Danmark.

Vi indgår overenskomst på områderne og sikrer virksomhederne bedst mulige betingelser og vilkår at drive virksomhed under.

En moderne erhvervsorganisations for de små og mellemstore

Som en moderne branche- og arbejdsgiverforening arbejder Danske Service for at varetage medlemmernes interesser.

Det arbejde varetages af Danske Services sekretariat, som består af en række medarbejdere med forskellige profiler. Dermed kan vi bistå medlemmerne med sparring og rådgivning inden for en række af de områder, som små og mellemstore servicevirksomheder møder i deres dagligdag.

Vi yder desuden services, som ikke traditionelt leveres i andre erhvervsorganisationer.

Den ekstra del af af arbejdet ydes igennem Konsulenthuset Danske Service, hvor medlemmerne kan få rådgivning inden for strategi, udbudsopgaver og andet, som er målrettet den konkrete virksomhed.

Konsulenthuset Danske Service består af en del af sekretariatets medarbejdere samt af en række eksterne konsulenter, som tilbyder målrettet rådgivning til små og mellemstore servicevirksomheder.

Det er en unik model, som sikrer, at medlemmer af Danske service får adgang til kompetente rådgivere – uden at de skal betale et ekstra højt kontingentet. De får samtidig mulighed for at tilkøbe lige præcist den ekstra rådgivning, som deres virksomhed har behov for. Typisk kan den assistance ikke købes af virksomhederne, da traditionelle konsulenthuse anser opgaverne som for små og derfor uinteressante.

Andre medlemsfordele

Der er mange andre fordele ved at være medlem af Danske Service herunder:

  • Lavt kontingent
  • Hurtig, professionel og personlig rådgivning inden for en lang række relevante områder
  • Tilslutning til Danske Services Ankenævn, der sikrer en hurtig tvistløsning
  • Garantiordningen Ren Garanti
  • Proløn-Danske Service, et lønsystem der tager udgangspunkt i overenskomsterne
  • Adgang til  en lang række af rabataftaler inden for brændstof, rengøringsmidler, forsikring og meget andet
  • Attraktiv feriekortordning, som forbedrer virksomhedens likviditet.

Ved at udnytte de mange fordele vil kontingent hurtigt være tjent hjem. Få evt. en analyse af hvilke fordele du vil opnå.

Modtag Nyhedsbrev

Bloggen sponseres af:

Follow

Modtag hvert nyt indlæg i din indbakke!

%d bloggers like this: