Danske Service

DanskeService250x60Som en moderne branche- og arbejdsgiverforening er Danske Service det naturlige ståsted for små og mellemstore servicevirksomheder i Danmark.

Danske Service er branche- og arbejdsgiverforeningen for små og mellemstore servicevirksomheder indenfor rengøring, vinduespolering, ejendomsservice, frit valgsområdet, haveservice og beslægtede servicefag i Danmark.

Vi indgår overenskomst på områderne og sikrer virksomhederne bedst mulige betingelser og vilkår at drive virksomhed under.

En moderne erhvervsorganisations for de små og mellemstore

Som en moderne branche- og arbejdsgiverforening arbejder Danske Service for at varetage medlemmernes interesser.

Det arbejde varetages af Danske Services sekretariat, som består af en række medarbejdere med forskellige profiler. Dermed kan vi bistå medlemmerne med sparring og rådgivning inden for en række af de områder, som små og mellemstore servicevirksomheder møder i deres dagligdag.

Vi yder desuden services, som ikke traditionelt leveres i andre erhvervsorganisationer.

Den ekstra del af af arbejdet ydes igennem Konsulenthuset Danske Service, hvor medlemmerne kan få rådgivning inden for strategi, udbudsopgaver og andet, som er målrettet den konkrete virksomhed.

Konsulenthuset Danske Service består af en del af sekretariatets medarbejdere samt af en række eksterne konsulenter, som tilbyder målrettet rådgivning til små og mellemstore servicevirksomheder.

Det er en unik model, som sikrer, at medlemmer af Danske service får adgang til kompetente rådgivere – uden at de skal betale et ekstra højt kontingentet. De får samtidig mulighed for at tilkøbe lige præcist den ekstra rådgivning, som deres virksomhed har behov for. Typisk kan den assistance ikke købes af virksomhederne, da traditionelle konsulenthuse anser opgaverne som for små og derfor uinteressante.

Andre medlemsfordele

Der er mange andre fordele ved at være medlem af Danske Service herunder:

  • Lavt kontingent
  • Hurtig, professionel og personlig rådgivning inden for en lang række relevante områder
  • Tilslutning til Danske Services Ankenævn, der sikrer en hurtig tvistløsning
  • Garantiordningen Ren Garanti
  • Proløn-Danske Service, et lønsystem der tager udgangspunkt i overenskomsterne
  • Adgang til  en lang række af rabataftaler inden for brændstof, rengøringsmidler, forsikring og meget andet
  • Attraktiv feriekortordning, som forbedrer virksomhedens likviditet.

Ved at udnytte de mange fordele vil kontingent hurtigt være tjent hjem. Få evt. en analyse af hvilke fordele du vil opnå.

Bloggen sponseres af:

Modtag Nyhedsbrev

Kommende Events

maj
24
ons
2017
9:00 Temadag “Sikkerhed for Vinduespu... Danske Service
Temadag “Sikkerhed for Vinduespu... Danske Service
maj 24 kl. 9:00 – 13:00
Temadag "Sikkerhed for Vinduespudsere" @ Danske Service | København | Danmark
Vi sætter fokus på Sikkerhed og Arbejdsmiljø for Vinduespudsere på denne Temadag. Yderligere information og program forventes frigivet i marts måned.   Del med:Klik for at udskrive(Åbner i et nyt vindue)Klik for at sende som e-mail til en ven(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på LinkedIn(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Google+(Åbner i[...]
jun
15
tors
2017
9:30 Fokusgruppemøde 2/2017 Jylland
Fokusgruppemøde 2/2017 Jylland
jun 15 kl. 9:30 – 16:00
Fokusgruppemøde 2/2017 @ Jylland
Fokusgruppe møde nr. 2/2017 afholdes Vest for Storebælt på en endnu ikke planlagt lokalitet. Programmet for dagen offentliggøres i maj måned. Vil du gerne med som gæst i Fokusgruppen på denne dag, så udfyld skemaet herunder: Del med:Klik for at udskrive(Åbner i et nyt vindue)Klik for at sende som e-mail til en ven(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på LinkedIn(Åbner i et nyt vindue)Klik for at[...]
aug
31
tors
2017
9:30 Fokusgruppemøde 3/2017 ACO Nordic A/S
Fokusgruppemøde 3/2017 ACO Nordic A/S
aug 31 kl. 9:30 – 15:30
Fokusgruppemøde 3/2017 @ ACO Nordic A/S | Ringsted | Danmark
Fokusgruppe møde nr. 2/2017 afholdes hos ACO Nordic i Ringstedog vil have det overordnede emne “Løsninger til hygiejniske afløb”, hvilket er helt naturligt, da det netop er dette virksomheden arbejder med at udvikle og producere. Programmet for dagen offentliggøres i marts måned. Tag et kig på ACO Nordics hjemmeside i mellemtiden. Vil du gerne med som gæst i Fokusgruppen på denne dag, så udfyld skemaet herunder: Del med:Klik for at udskrive(Åbner i et nyt vindue)Klik[...]
DANSK RENGØRINGSMESSE 2017 - ODENSE CONGRESS CENTER 5.+6. OKTOBER 2017

Abonnér på Hygiejnefokus bloggen

Follow

Modtag hvert nyt indlæg i din indbakke!

%d bloggers like this: