Bliv Sponsor!

Hygiejnefokus har en ambition om at styrke kvalitet, innovation og arbejdsmiljø i rengøringsbranchen, samt at udbrede kendskabet til betydningen af rengøringskvalitet, hygiejne generelt hos private og offentlige organisationer, som ønsker at styrke funktioner omkring rengøring, give organisationen et generelt løft,

Egen Markedsføring

Som sponsor hos Hygiejnefokus har man mange muligheder for at anvende vores logo i egen markedsføring, ligesom vi meget gerne deltager i fælles kampagner, hvor vi sætter de fælles mål i fokus.

Man kan anvende Hygiejnefokus logo online, på print, i videoklip, ved kurser og events. Eller hvor man nu kan se værdi i det.

Husk, at jo mere opmærksom man selv gør på sponsoratet, desto større opmærksomhed kommer der på det.

Kurser, Temadage

Alle sponsorer tilbydes at have ét styk Roll-up samt et par brochurer til præsentation ved Hygiejnefokus kurser og temadage.

Hygiejnefokus tilbyder desuden at skabe kurser, temadage, events i samarbejde med sponsorer

Marketingbesøg

I det omfang det af myndighederne tillades at mødes, tilbyder Hygiejnefokus at besøge kunder og potentielle ditto i specifikke hygiejneopmærksomme brancher. Vore sponsorer bliver altid omtalt, men vi kan også tilbyde segmenteret produktpræsentation

Sociale Medier

Hygiejnefokus er mest aktiv på LinkedIn, hvor vi har flere aktive grupper. Desuden er vi på Facebook, Twitter og YouTube.

YouTube kanalen vil blive styrket i den kommende tid, hvor vore sponsorer også kommer i fokus

Nyhedsbreve

Alle sponsorers logo kommer med i nyhedsbreve fra Hygiejnefokus, som også kan indeholde links til artikler, cases, produktdemo, etc.

Desuden tilbyder vi at udarbejde artikler til sponsorens eget nyhedsbrev, hvor vi sammen sætter fokus på hvordan det aktuelle produkt, ydelse giver værdi i forhold til rengøring, hygiejne. Sådanne artikler vi ligeledes blive sendt ud sammen med Hygiejnefokus nyhedsbrevet.

HygiejneArkaden

HygiejneArkaden på Dansk Rengøringsmesse er forbeholdt Hygiejnefokus’ sponsorer og pladsen er inkluderet i sponsoratet! Det eneste man betaler ud over dette, er Udstillergebyr, som sponsorer tilmed har 30% rabat på!

Man kan vælge udelukkende at have denne “ministand”, men flere sponsorer bruger den som en ekstra reklame, som leder publikum hen til deres større stand.

En stand i HygiejneArkaden er 3×1 meter, eller hvad der svarer til et par roll-ups og en lille disk, bord, her illustreret med en printet væg (ikke inkl.)

Kontakt os på sponsor@hygiejnefokus.dk hvis du ønsker at vide mere om mulighederne for sponsorering.

Follow

Modtag hvert nyt indlæg i din indbakke!

%d bloggers like this: