Company Mission Statement

Hygiejnefokus er grundlagt og skal til enhver tid drives efter følgende principper:

  • CMSlogoKompetencer
  • Integritet
  • Rummelighed
  • Åbenhed

Vores mission:

Hygiejnefokus’ mission er at være en kompetent partner indenfor alle grene af hygiejneområdet. Vi fungerer som bindeled imellem mange interessenter og binder disse sammen i et netværk, baseret på ovenstående værdier.

Hygiejnefokus har som mål, at være en stærk partner indenfor alle typer organisationers hygiejnerelaterede problematikker og udfordringer.

Vores vision:

Med Hygiejnefokus skal skabes en virksomhed, som har fokus på at hjælpe andre. Virksomheden er af kommerciel karakter, men det kommercielle må aldrig overskygge evnen til og viljen til at sætte kundernes behov i forreste række. Virksomheden skal drives efter ægte win/win mentalitet, men der hvor det ikke er muligt, må det aldrig være kunden der ender som taber.

Virksomhedens medarbejdere skal altid først søge at forstå kundens behov, derefter søge at løse disse igennem virksomhedens og/eller virksomhedens samarbejdspartneres ydelser og produkter samt udvikling af nye ydelser og produkter i samarbejde med kunden og med virksomhedens samarbejdspartnere.

Hygiejnefokus skal altid stræbe efter at være rummelig som arbejdsplads. Såvel som det forventes af vore medarbejdere, at skabe win/win situationer i forhold til kunder og samarbejdspartnere, skal medarbejdere i Hygiejnefokus altid forvente, at virksomheden tilstræber det samme i forhold til medarbejderne. Der hvor det ikke er muligt at skabe win/win situationer i forhold til medarbejdere, må det aldrig være medarbejderen der ender som taber.

Rengøring er et håndværk, som kan læres af de fleste, men det kræver uddannelse!

Ingen kommentarer

Follow

Modtag hvert nyt indlæg i din indbakke!

%d bloggers like this: