Om Hygiejnefokus

Siden starten i 2011 har Hygiejnefokus’ primære forretningsområde været deling af viden, hjælp til løsning af hygiejnerelaterede problematikker og markedsføring af innovative produkter i hygiejneopmærksomme brancher. Desuden har virksomheden et vist salg af nicheprodukter såsom udstyr til hygiejnekontrol, rengøringsvenlig vægbeklædning og antibakterielle gulve.

Der ligger mere end 15 års erfaring med professionel hygiejne bag virksomheden, der ejes og drives af grundlæggeren Jørgen Espiritu Kjeldsen, som med en baggrund indenfor salg til fødevareindustriens kvalitetsafdelinger samt Rådsmedlem i Rådet for Bedre Hygiejne, ønskede at bidrage i højere grad med videndeling og problemløsning samt at udbrede budskaberne om god rengøringskvalitet og hygiejne.

Virksomheden har i dag kunder indenfor mange forskellige segmenter, som alle ønsker tryghed for sine kunder og ansatte igennem et nøje fokus på rengøringskvalitet og hygiejne:

Hygiejnefokus Ydelser

Tag et kig på siden over vore ydelser

 

  • Fødevareindustrien
  • Rengøringsbranchen
  • Kommuner
  • Institutioner
  • Detailhandelen
  • Kontortunge virksomheder

Hygiejnefokus ønsker at gøre det nemt at have med hygiejne at gøre, at klæde medarbejdere og organisationer på til at imødekomme de mange krav der stilles, fra myndigheder, kunder, faglige organisationer og andre interessenter. Derfor samler vi viden igennem vort netværk, som tæller mange førende eksperter indenfor deres respektive områder.

Vi samarbejder med virksomheder, forskningsinstitutioner, skoler, faglige organisationer og mange andre.

Du kan læse mere om vore grundlæggende værdier, i vores Company Mission Statement.

Ingen kommentarer

Follow

Modtag hvert nyt indlæg i din indbakke!

%d bloggers like this: