Om Hygiejnefokus

Hygiejnefokus er en virksomhed, som er etableret med det formål, at skabe en platform for vidensdeling, inspiration og nyheder indenfor rengørings- og hygiejnerelaterede emner, samt at sætte fokus på kvalitet og innovation indenfor området. I første omgang med specielt fokus på fødevareindustrien, brancher som leverer udstyr og ydelser til denne samt sundhedssektoren. Du kan læse mere om vore grundlæggende værdier, i vores Company Mission Statement.

Hygiejnefokus Ydelser

Tag et kig på siden over vore ydelser

Hygiejnefokus afholder  kurser, temadage og andre events i samarbejde med øvrige interessenter. Vi hjælper virksomheder i brancher med øget hygiejne bevågenhed, med at udvikle en stærk hygiejneprofil, samt med at udbrede kendskabet til innovative kvalitetsprodukter indenfor hygiejneområdet. Desuden udfører vi kontrol af rengøring og hygiejne for detailbutikker, restauranter og virksomheder i fødevareindustrien.

På vegne af samarbejdspartnere samt i visse tilfælde med egne agenturer, udfører vi marketingbesøg hos virksomheder, med fokus på hygiejne. På disse besøg fortæller vi uddybende omkring de løsninger der er på markedet, som vil kunne dække kundens behov. Vi modtager gerne ordrer både på egne og samarbejdspartneres produkter og ydelser, men deltager ikke i mødet med et egentligt salgsformål.

Hygiejnefokus driver bloggen hvor du, vi og inviterede gæstebloggere skriver artikler om forskellige grene af hygiejneuniverset. Desuden sendes et nyhedsbrev omtrent månedligt, hvor de seneste nyheder er resumeret. Hygiejnefokus.dk er sponsordrevet og derved gratis at bruge, derfor vil vi opfordre til at støtte vore sponsorer, som du finder en oversigt over på siden her. Hver enkelt sponsor har en side på Hygiejnefokus, hvor du finder en præsentation af virksomheden og et link til dens hjemmeside.

Follow

Modtag hvert nyt indlæg i din indbakke!

%d bloggers like this: