Metoder til kontrol af rengøring og desinfektion

KursusHygiejnekontrolHeader

Kursets indhold
Grundlæggende hygiejnekontrol
Metoder til rengøringskontrol
ATP-Bioluminescence
UV-Lys til hygiejnekontrol
Instrumentfri tests
Desinfektionskontrol
Traditionelle agarmetoder
Dipslides
Petrifilm
Allergenkontrol
Prøvetagning
Introduktion til standarder

Kurset er en blanding af teori og praktiske øvelser, som bringer deltageren igennem de metoder som i dag anvendes til kontrol af rengøring hhv. desinfektion indenfor hygiejneopmærksomme brancher. Kurset tager udgangspunkt i fødevareindustrien, men teknikkerne som gennemgås, kan anvendes indenfor alle brancher.

Målgruppe:

Kurset henvender sig til medarbejdere indenfor fødevareindustrien, rengøringsbranchen, HoReCa branchen, sundhedssektoren og andre hygiejnefølsomme brancher, hvor kvalitetskontrol af rengøring og desinfektion er en faktor. Kurset kræver en basal hygiejneforståelse.

Udbytte:

Deltageren vil efter gennemført kursus opnå et grundlæggende kendskab til rengørings- hhv. desinfektionskontrol, samt til de forskellige metoder som anvendes til dette. Deltageren vil være i stand til, at vurdere situationer og områder, som egner sig til forskellige metoder. Desuden vil deltageren opnå praktisk erfaring med flere af de anvendte metoder.

Pris:

Pris ex moms pr. deltager (inkl. forplejning): kr. 2.895,-

Tid og sted:

Kurset afholdes hos Hygiejnefokus i Grenaa jfr. Kursuskalenderen samt i andre dele af landet ved tilstrækkelig interesse (minimum 6 deltagere, kørselstillæg)

Der vil være max. 12 deltagere pr. hold.
Undervisningstiden er kl. 9.00 – 15.30, der vil være morgenmad fra kl. 8.30 (inkluderet).

Tilmelding sker på telefon 5334 1355 eller e-mail: info@hygiejnefokus.dk

Tilmelding er bindende!

Bloggen sponseres af:

Modtag Nyhedsbrev

Kommende Events

apr
6
tors
2017
9:30 Rengøring og hygiejne ved fødeva... Cookery
Rengøring og hygiejne ved fødeva... Cookery
apr 6 kl. 9:30 – 15:30
Rengøring og hygiejne ved fødevareproduktion @ Cookery | Odense | Danmark
På denne temadag sætter vi fokus på de samspil der er imellem rengøring og hygiejne ved fødevareproduktiuon, vi skal bl.a. se på hvordan man kan efterkontrollere rengøring i fødevareproduktioner og hvordan man kan foretage automatiseret desinfektion af både luft og overflader. Ikke mindst præsenteres på Temadagen en helt ny, danskudviklet og banebrydende teknologi, hvormed man på kun 10 minutter kan få et ganske præcist og retvisende resultat for totalkim, noget man ellers normalt skal vente dagevis på.[...]
maj
24
ons
2017
9:00 Temadag “Sikkerhed for Vinduespu... Danske Service
Temadag “Sikkerhed for Vinduespu... Danske Service
maj 24 kl. 9:00 – 13:00
Temadag "Sikkerhed for Vinduespudsere" @ Danske Service | København | Danmark
Vi sætter fokus på Sikkerhed og Arbejdsmiljø for Vinduespudsere på denne Temadag. Yderligere information og program forventes frigivet i marts måned.   Del med:Klik for at udskrive(Åbner i et nyt vindue)Klik for at sende som e-mail til en ven(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på LinkedIn(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Google+(Åbner i[...]
aug
31
tors
2017
9:30 Fokusgruppemøde 2/2017 Jylland
Fokusgruppemøde 2/2017 Jylland
aug 31 kl. 9:30 – 16:00
Fokusgruppemøde 2/2017 @ Jylland
Fokusgruppe møde nr. 2/2017 afholdes Vest for Storebælt på en endnu ikke planlagt lokalitet. Programmet for dagen offentliggøres i maj måned. Vil du gerne med som gæst i Fokusgruppen på denne dag, så udfyld skemaet herunder: Del med:Klik for at udskrive(Åbner i et nyt vindue)Klik for at sende som e-mail til en ven(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på LinkedIn(Åbner i et nyt vindue)Klik for at[...]
DANSK RENGØRINGSMESSE 2017 - ODENSE CONGRESS CENTER 5.+6. OKTOBER 2017

Abonnér på Hygiejnefokus bloggen

Follow

Modtag hvert nyt indlæg i din indbakke!

%d bloggers like this: