Markedsføring

Vi er ikke sælgere, men vi tilbyder markedsføring af alle typer produkter og services indenfor rengøring, som er med til at støtte vores mission om at sætte fokus på rengøringskvalitet og arbejdsmiljø i rengøringsbranchen.

Rengøringsselskaber

Markedsføring af en rengøringsvirksomhed kan være noget op ad bakke, for de fleste skriver det samme og presser prisen indtil kunden er glad. Hvordan kan man hamle op med det?

Det kan man ved at skille sig ud fra mængden, ved at tage sin virksomhed, sine medarbejdere og sine kunder seriøst. Ved at have et målrettet fokus på kvalitet, kan man også målrette sin markedsføring mod de brancher som efterspørger dette.

Vi tilbyder både enkeltydelser som design og drift af website, udarbejdelse af annoncer og brochurer, samt at fungere som virksomhedens interne marketingafdeling, eller at supplere en eksisterende funktion.

Leverandører til rengøring

Hygiejnefokus tilbyder også leverandører til rengøringsvirksomheder, kommuner og andre organisationer med egen rengøring, at markedsføre produkter og ydelser til disse. En forudsætning for et samarbejde, er at produkter og/eller ydelser giver væsentlige fordele i forhold til rengøringskvalitet, arbejdsmiljø eller miljø, eller på anden måde bakker op omkring Hygiejnefokus’ målsætning.

Alle andre

Hygiejne er et væsentligt parameter for mange mennesker, og er i stigende omfang brugbart som konkurrenceparameter. Et supermarked som gør noget ekstra ud af rengøringen, indretter sig mere hygiejnisk eller indfører hygiejnekontrollerende foranstaltninger, kan opnå bedre effekt af tiltagene, ved også at gøre opmærksom på det, internt såvel som eksternt. Det samme kan et busselskab, en fitnesskæde og en forlystelsespark.

Dette hjælper Hygiejnefokus meget gerne med, så kontakt os i dag på telefon 53341355 eller e-mail: info@hygiejnefokus.dk

Follow

Modtag hvert nyt indlæg i din indbakke!

%d bloggers like this: