Markedsføring

Vi er ikke sælgere, men vi tilbyder markedsføring af alle typer produkter og services indenfor rengøring, som er med til at støtte vores mission om at sætte fokus på rengøringskvalitet og arbejdsmiljø i rengøringsbranchen.

Rengøringsselskaber

Markedsføring af en rengøringsvirksomhed kan være noget op ad bakke, for de fleste skriver det samme og presser prisen indtil kunden er glad. Hvordan kan man hamle op med det?

Det kan man ved at skille sig ud fra mængden, ved at tage sin virksomhed, sine medarbejdere og sine kunder seriøst. Ved at have et målrettet fokus på kvalitet, kan man også målrette sin markedsføring mod de brancher som efterspørger dette. Og det hjælper Hygiejnefokus gerne med.

Leverandører til rengøring

Hygiejnefokus tilbyder også leverandører til rengøringsvirksomheder, kommuner og andre organisationer med egen rengøring, at markedsføre produkter og ydelser til disse. En forudsætning for et samarbejde, er at produkter og/eller ydelser giver væsentlige fordele i forhold til rengøringskvalitet, arbejdsmiljø og miljø eller på anden måde bakker op omkring Hygiejnefokus’ målsætning.

 

Alle andre

Hygiejne er et væsentligt parameter for mange mennesker, og er i stigende omfang brugbart som konkurrenceparameter

Follow

Modtag hvert nyt indlæg i din indbakke!

%d bloggers like this: