Hygiejnekursus – Hygiejnebevidsthed

Kursus-Hygiejnebevidsthed-I

Hygiejnebevidsthed – virksomhedskursus:

Beskrivelse:

Kurset er ikke et traditionelt hygiejnekursus, men er skabt med det formål, at øge deltagernes bevidsthed omkring hygiejne. Dette sker igennem en række aktiviteter, rollespil, forsøg og teoretisk undervisning. Bevidsthed omkring hygiejne, spiller en central rolle i moderne virksomhedsledelse, uanset branche, men dog i særdeleshed i hygiejneopmærksomme brancher.

Som virksomhed, er hygiejne meget grundlæggende og et øget fokus på området vil kunne medvirke til en dybere forståelse blandt medarbejdere, for hvorfor hygiejne er helt essentielt for et bedre indeklima og deraf forbedret arbejdsmiljø, med lavere sygefravær, gladere medarbejdere og et bedre sammenhold på arbejdspladsen som følge.

Målgruppe:

Kurset henvender sig til medarbejdere i alle typer virksomheder, men kan også målrettes virksomheder inden for fødevareindustrien, rengørings industrien, HoReCa segmentet, sundhedssektoren og andre hygiejnefølsomme brancher, hvor bevidsthed omkring hygiejne er en faktor.

Kurset kan ikke erstatte det traditionelle og obligatoriske hygiejnekursus for medarbejdere som fremstiller fødevarer, men det kan anvendes som et supplement til dette.

Udbytte:

Deltageren vil efter gennemført kursus opnå en højere grad af hygiejnebevidsthed, hvilket skal medvirke til at sikre medarbejderens fokus på hygiejneudfordringer i dagligdagen. Kurset er i høj grad fleksibelt, hvorfor det med fordel kan køres med passende intervaller fx årligt eller halvårligt, hvorved budskaberne i kurset vil forankres dybere.

Tid og sted:

Fra 2015 udbydes kurset også som åbent kursus, se Kursuskalenderen for yderligere information.

Kurset afholdes efter aftale.
Undervisningstiden er 2 x 2 timer med 1 times pause, eller på to uafhængige dage.
Pris: kr. 7.595,-/+moms, inkl. kursusmateriale til deltagerne (print ikke inkluderet).
Min. 4 og max. 16 deltagere pr. hold.

Deltagerantal og tidsforbrug er vejledende, da begge dele kan justeres efter behov.
Kunden afholder udgifter til lokaler, forplejning og om nødvendigt overnatning for kursuslederen.
Lokale og forplejning kan arrangeres i hele landet mod tillæg.
Transportudgifter beregnes i tillæg.

Kurset tilbydes endvidere tilpasset den enkelte virksomhed. For nærmere information herom, se kontaktdetaljer herunder.

Bloggen sponseres af:

Modtag Nyhedsbrev

Kommende Events

apr
6
tors
2017
9:30 Rengøring og hygiejne ved fødeva... Cookery
Rengøring og hygiejne ved fødeva... Cookery
apr 6 kl. 9:30 – 15:30
Rengøring og hygiejne ved fødevareproduktion @ Cookery | Odense | Danmark
På denne temadag sætter vi fokus på de samspil der er imellem rengøring og hygiejne ved fødevareproduktiuon, vi skal bl.a. se på hvordan man kan efterkontrollere rengøring i fødevareproduktioner og hvordan man kan foretage automatiseret desinfektion af både luft og overflader. Ikke mindst præsenteres på Temadagen en helt ny, danskudviklet og banebrydende teknologi, hvormed man på kun 10 minutter kan få et ganske præcist og retvisende resultat for totalkim, noget man ellers normalt skal vente dagevis på.[...]
maj
24
ons
2017
9:00 Temadag “Sikkerhed for Vinduespu... Danske Service
Temadag “Sikkerhed for Vinduespu... Danske Service
maj 24 kl. 9:00 – 13:00
Temadag "Sikkerhed for Vinduespudsere" @ Danske Service | København | Danmark
Vi sætter fokus på Sikkerhed og Arbejdsmiljø for Vinduespudsere på denne Temadag. Yderligere information og program forventes frigivet i marts måned.   Del med:Klik for at udskrive(Åbner i et nyt vindue)Klik for at sende som e-mail til en ven(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på LinkedIn(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Google+(Åbner i[...]
aug
31
tors
2017
9:30 Fokusgruppemøde 2/2017 Jylland
Fokusgruppemøde 2/2017 Jylland
aug 31 kl. 9:30 – 16:00
Fokusgruppemøde 2/2017 @ Jylland
Fokusgruppe møde nr. 2/2017 afholdes Vest for Storebælt på en endnu ikke planlagt lokalitet. Programmet for dagen offentliggøres i maj måned. Vil du gerne med som gæst i Fokusgruppen på denne dag, så udfyld skemaet herunder: Del med:Klik for at udskrive(Åbner i et nyt vindue)Klik for at sende som e-mail til en ven(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på LinkedIn(Åbner i et nyt vindue)Klik for at[...]
DANSK RENGØRINGSMESSE 2017 - ODENSE CONGRESS CENTER 5.+6. OKTOBER 2017

Abonnér på Hygiejnefokus bloggen

Follow

Modtag hvert nyt indlæg i din indbakke!

%d bloggers like this: