Fokusgruppen


Hygiejnefokus’ fokusgruppe er et tilbud for virksomheder og organisationer indenfor hygiejneopmærksomme brancher, samt virksomheder der er leverandører til disse brancher. Fokusgruppen er en mulighed for deltagerne, for at dele erfaringer og synspunkter med hverandre, både indenfor og udenfor ens egen branche. Gruppens overordnede mål er, at bruge hinandens idéer og erfaringer, at tænke ud af boksen og at inddrage deltagerne i aktive samspil. Input fra personer med en helt anden tilgang, kan ofte være mindst lige så konstruktive, som input fra personer der arbejder med ”præcis det samme” som én selv, men der vil også være masser af inspiration, at hente hos de kolleger deltagerne evt. allerede kender fra deres egen branche.


Fokusgruppen mødes 4 gange årligt og har forskellige hygiejnerelaterede emner fra gang til gang. Møderne, som afholdes skiftevis på de deltagende virksomheder, byder på indlæg fra Hygiejnefokus, fra de deltagende virksomheder samt i nogle tilfælde fra eksterne indlægsholdere. Der lægges vægt på, med udgangspunkt i værtsvirksomhedens specifikke hygiejnerelaterede udfordringer, at inddrage deltagerne aktivt.

Grupperne mødes på skift hos deltagerne. På den måde får vi oplevet forskellige industrier, organisationer og problematikker der måtte være kendetegnende for de enkelte. I nogle tilfælde kan vi også besøge organisationer som ikke er med i Fokusgruppen, det kan være for at se på en hygiejnerelateret problematik eller løsning, som værten har og gerne vil have Fokusgruppens øjne på.

Hvis du gerne vil have Fokusgruppen på besøg i jeres organisation, eller du har lyst til at komme med i Fokusgruppen, skal du kontakte Hygiejnefokus på telefon 5334 1355 eller e-mail: info@hygiejnefokus.dk.

NB! Fokusgruppen er pt. på Stand-by, men du må meget gerne kontakte os, hvis du er interesseret i at høre nærmere, når den kommer i gang igen.

Kommentarer: 2

Follow

Modtag hvert nyt indlæg i din indbakke!

%d bloggers like this: