Fokusgruppe etableres

fokus gruppe

Videndeling og erfaringsudveksling:

Fokusgruppe2-Introskilt_nolink

NB! Tilmeld dig introduktionsdagen d. 7. oktober 2014

Hygiejnefokus’ fokusgruppe er et tilbud for virksomheder og organisationer indenfor hygiejneopmærksomme brancher, samt virksomheder der er leverandører til disse brancher. Fokusgruppen er en mulighed for virksomheder, for at dele erfaringer og synspunkter med hverandre, både indenfor og udenfor ens egen branche. Gruppens overordnede mål er, at bruge hinandens idéer og erfaringer, at tænke ud af boksen og at inddrage deltagerne i aktive samspil. Input fra personer med en helt anden tilgang, kan ofte være mindst lige så konstruktive, som input fra personer der arbejder med ”præcis det samme” som én selv, men der vil også være masser af inspiration, at hente hos de kolleger deltagerne evt. allerede kender fra deres egen branche.

Fokusgruppen mødes 4 gange årligt og har forskellige hygiejnerelaterede emner fra gang til gang. Møderne, som afholdes skiftevis på de deltagende virksomheder, byder på indlæg fra Hygiejnefokus, fra de deltagende virksomheder og fra eksterne indlægsholdere. Der lægges vægt på, med udgangspunkt i værtsvirksomhedens specifikke hygiejnerelaterede udfordringer, at inddrage deltagerne aktivt.

Fokusgruppen afvikles som en blanding af forelæsninger, præsentationer, aktiviteter og ERFA øvelser, både i samlet gruppe og i delgrupper, nogle gange opdelt efter brancher (Fødevareindustri, HoReCa, Sundhedsvæsen etc.) og andre gange opdelt efter fx faggrupper (kvalitetsmedarbejdere, laboranter, sygeplejersker, ledere etc.) på tværs af brancher. Efterhånden som gruppens størrelse og sammensætning kan bære det, kan der etableres supplerende subgrupper, som kan mødes uafhængigt af hovedgruppen.

Fokusgruppens medlemmer har i stor udstrækning indflydelse på emner og indlægsholdere. I tilfælde af, at gruppen ønsker specifikke indlægsholdere, kan der dog evt. være en merbetaling, men dette kan kun ske ved konsensusbeslutning i gruppen.

Foruden de fysiske møder har gruppens medlemmer mulighed for at dele viden online via Hygiejnefokus’ debatforum. Der etableres i forummet lukkede afsnit til fokusgruppen, som andre ikke får adgang til.

Medlemmer af Hygiejnefokus’ fokusgruppe får minimum 15 % rabat på åbne kurser, temadage og andre events som afholdes af Hygiejnefokus.

Pris for deltagelse i fokusgruppen er kr. 6.400,- pr. år. Deltagere ud over den første fra samme virksomhed, koster kun kr. 3.600,-

Yderligere information omkring og tilmelding til Hygiejnefokus’ fokusgruppe kan foretages på e-mail info@hygiejnefokus.dk eller på telefon 53 34 13 55.

 

2 Comments

Bloggen sponseres af:

Modtag Nyhedsbrev

Kommende Events

maj
1
tirs
2018
8:00 Første-Tirsdags møde i Odense Cookery
Første-Tirsdags møde i Odense Cookery
maj 1 kl. 8:00 – 12:00
Første-Tirsdags møde i Odense @ Cookery | Odense | Danmark
Fra og med tirsdag den 1. august 2017, afholder Hygiejnefokus hver den første tirsdag i måneden et arrangement i vores nye “Away from home base” i Cookery i Odense. Stedet ligger 5 minutter fra motorvej E20 og det er gratis at deltage. Vi giver morgenmad, hvis man ønsker frokost kan det bestilles i forvejen eller medbringes. Dagene er endnu ikke programlagt, men de vil blive bygget op efter nedenstående model. Dog vil det første arrangement[...]
aug
30
tors
2018
9:00 Total Cost of Ownership i Rengør... Skejby Sygehus
Total Cost of Ownership i Rengør... Skejby Sygehus
aug 30 kl. 9:00 – 16:00
Total Cost of Ownership i Rengøringsbranchen @ Skejby Sygehus | Aarhus | Danmark
På denne Temadag kommer vi ind på alle de ting, man ikke nødvendigvis tænker over når man prissætter rengøringsydelser. Hvad koster det på den lange bane, at indkøbe en maskine der er kr. 100.000,- billigere end en tilsvarende model, som er 10 minutter hurtigere at gøre ren? Hvad koster det at gøre rent og hvad koster det at lade være? Hvordan kan den primære drift være med til at støtte rengøringsfunktionen og vice versa? Kan[...]
okt
4
tors
2018
9:00 Rengørings Mesterskaberne 2018 Adresse oplyses senere
Rengørings Mesterskaberne 2018 Adresse oplyses senere
okt 4 kl. 9:00 – 15:30
Rengørings Mesterskaberne 2018 @ Adresse oplyses senere | Odense | Danmark
Er dine medarbejdere Danmarks bedste? Rengøringsbranchen er ofte øretævernes holdeplads, det er her man får job – hvis man ikke kan andet, og det er her man bare skal være færdig og er ligeglade med resultatet. Det er i hvert fald sådan mange udenfor branchen opfatter den! De som kender branchen indefra ved dog, at der i de allerfleste tilfælde er tale om pligtopfyldende medarbejdere, som har gode kompetencer indenfor de områder, de arbejder med![...]
DANSK RENGØRINGSMESSE 2019 - ODENSE CONGRESS CENTER 20.+21. November 2017

Abonnér på Hygiejnefokus bloggen

Follow

Modtag hvert nyt indlæg i din indbakke!

%d bloggers like this: