I et stærkt konkurrenceorienteret marked som fødevarevirksomheder opererer i, er det vigtigt, at alle led i værdikæden hele tiden er så optimerede som muligt samtidig med, at hygiejnen og fødevaresikkerheden skal være optimal.
GRANDER vandvitalisering er i dag installeret hos mange danske fødevarevirksomheder og har vist, at ovenstående lader sig gøre.
GRANDER vitaliseret vands egenskaber
Vandvitalisering er; én “grøn teknologi”, vedligeholdelsesfri og uden driftsomkostninger.
Vitaliseret vand styrker bl.a. vandets iboende kvaliteter, forøger den selvrensende effekt, forbedrer den mikrobiologiske stabilitet, styrker de gavnlige mikroorganismer i vandet.
Forbedring af vandkvaliteten afhjælper også udfordringer så som; Kalk- og okkerproblemer, korrosion, eliminering af kimproblemer og biofilm i rørføring/tanke og reducerer kemiforbruget ved rengøring.
Danika Grønt A/S & Flensted A/S
Bøje Olesen – co-founder af Danika Grønt A/S og senere også ansvarlig for Flensted A/S – fortæller om erfaringer med brug af vandvitalisering på virksomhederne som f.eks.:
- eliminering af biofilm i kølevandsanlæg
- reduktion af kemi
- reduktion af energiforbrug
- rent i kølevandssektion – fri for biofilm og uden brug af kemi
- effektivt køletårn – 100% effektivitet uden brug af kemi
- god mikrobiologisk balance og forlænget holdbarhed af fødevarer
Lyder næsten for godt til at være sandt!
Men i bl.a. fødevareindustrien herhjemme anvendes denne grønne teknologi af f.eks.: Danisco A/S, Månsson, Flensted A/S, Danika A/S, Carlsberg A/S, Tican slagterierne, Dykon A/S, Iduna A/S, Svanneke Bryghus, Arla Foods Ingredients Group P/S, Them Mejeri, Bornholms Andelsmejeri, Løgismose Mejeri m.m.
De mange positive resultater og de utallige industri- og landbrugserfaringer viser simpelthen, at GRANDER vandvitalisering er en rigtigt god og miljøvenlig investering, der styrker værdikæden og hurtigt afspejler sig på bundlinjen.
Vil du gerne høre mere, så kontakt:
Søren Ørnskov
M.: 2227 1101
E.: soe@vandvital.dk
Du skal logge ind for at skrive en kommentar.