Blog

Motionscentre og hygiejne

Der er mange hygiejniske farer ved et motionscenter, nøglen er grundig rengøring og desinfektion.

Forholdsregler mod virusangreb

Der er fra tid til anden opmærksomhed på forskellige vira, som opstår og udvikler sig til epidemier og i værste tilfælde en decideret pandemi, hvor det meste af verden vil opleve epidemier mere eller mindre simultant. I skrivende stund er der naturligvis megen fokus på Corona virusen, som menes at stamme fra Wuhan i Kina, …

Overrækkelse af Rengøringsprisen 2019

Det var med stor glæde og med respekt for et målrettet og hårdt arbejde af en hel afdeling, at Hygiejnefokus fredag den 24. januar 2020 endeligt kunne overrække Rengøringsprisen 2019 til rette ejere; nemlig Rengøringsafdelingen på TechCollege Aalborg, som over de seneste 2 år har implementeret en uddannelses- og effektiviseringsstrategi som er vedtaget af skolen …

Insektfangere fra BRC SA er produceret i Europa og leveres med 5 års garanti

Har du fluer om ørerne?

Hygiejnefokus tilbyder insektfangere til ethvert behov, fra kontorlokaler og lagre til klinikker og fødevareproduktioner. I udgangspunktet er insektfangerne klassificeret som IP 20, men en del modeller kan desuden leveres som IP 65 og topmodellen VortEx er endda IK09 klassificeret, hvilket betyder at den er ekstremt modstandsdygtig i forhold til både støv, vand og hårde slag og tilmed ATEX certificeret, således dan kan bruges i eksplosionsfarlige miljøer (ATEX Zoner 1-21 og 2-22).

Tryghed for kædeforretninger

Når du viser dine kunder at du har styr på hygiejne og rengøring, giver du dem tryghed, som opbygger loyalitet og skaber mersalg. Ved at bruge Hygiejnetjek fra Hygiejnefokus, får du tilmed selv en god ro i maven, da vi ikke bare tjekker hygiejnen, men også uddanner dit personale, så der aldrig er tvivl om rengøringsrutiner, intervaller og metoder.

Kædeforretninger, som eksempelvis supermarkeder, fastfood restauranter og fitnesscentre, er kendetegnet ved at have en forholdsvis identisk opbygning, hvilket giver masser af fordele når det kommer til rengøring og ikke mindst kontrol af denne. Derfor tilbyder Hygiejnefokus nu, at man som kædeforretning kan få rutinekontrol af rengøring til spotpris!

Om støvsugning, sikkerhed og sundhed på klinikker

Skal vi støvsuge for at reducere risikoen for spredning af bakterier og vira – eller er støvsugning farligt, fordi en støvsuger hvirvler støv op og slipper mindre støvpartikler ud? Denne artikel søger at belyse temaet omkring støvsugning, som er kommet op i flere sammenhænge i de sidste måneder.

Sæt pris på rengøringskvalitet?

Prisen på rengøringsydelser er helt i bund, og alle kæmper om at skære endnu en femøre af timeprisen, så man i hvert fald ikke mister en kunde mere!
Måske er det på tide at skifte fokus fra pris til rengøringskvalitet.

Fødevarevirksomheder sparer: energi, kemi og vedligehold uden at gå på kompromis med hygiejnen & fødevaresikkerheden  –  Tværtimod.

I et stærkt konkurrenceorienteret marked som fødevarevirksomheder opererer i, er det vigtigt, at alle led i værdikæden hele tiden er så optimerede som muligt samtidig med, at hygiejnen og fødevaresikkerheden skal være optimal. GRANDER vandvitalisering er i dag installeret hos mange danske fødevarevirksomheder og har vist, at ovenstående lader sig gøre. GRANDER vitaliseret vands egenskaber …

Rengøring i rette niveauer

Rengøringskontrol standarden INSTA 800 er ikke – som mange tror – ét niveau af rengøring, men faktisk mange forskellige niveauer som rengøringen kan kontrolleres i. Dermed kan standarden anvendes ved stort set alle rengøringsopgaver og ikke kun på hospitaler og plejehjem. Mange kommuner og større private virksomheder har fået øjnene op for, hvor mange penge der kan spares på at udføre rengøringen i de rette niveauer.

Specifikke udfordringer i storkøkkener

Udviklingen går i retning af, at fremstillingen af mad i bl.a. storkøkkener og restaurationer bliver mere kompleks, differentieret og eksperimenterende. Tendensen er, at små produktionskøkkener nedlægges og der etableres meget store køkkener med avanceret produktionsudstyr. Den mad, der produceres, skal typisk have lang holdbarhed. Alt dette stiller større krav til viden om rengøring og hygiejne i storkøkkenerne.

Follow

Modtag hvert nyt indlæg i din indbakke!