Hygiejnekontrol Produkter

Rengørings-kontrol

Rengørings-kontrol er det mest grundlæggende element inden for hygiejne-kontrol. Det er vigtigt at anvende en objektiv metode, til at verificere den indledende visuelle kontrol. Til dette kan man anvende forskellige metoder.

3M CleanTrace

3M CleanTrace ATP System


3M Food Safety leverer med CleanTrace systemet et ægte luminometer, som er baseret på Carl Zeiss optik og som regnes blandt de absolut mest nøjagtige ATP systemer på markedet.

Med CleanTrace følger en uovertruffen softwareløsning, som sætter dig i stand til at indsamle of analysere data fra adskillige instrumenter, som evt. er på hver deres lokation, hvor som helst.

Berthold LB 9509 Luminometer

Berthold LB 9509

Dette luminometer er i absolut topklasse og har rigtig mange anvendelses-muligheder. Det er det foreturkne instrument til brug med Aqua-Tools kittene, men kan bruges kuvetter eller rør, til måling af mange slags.

Luminometeret måler i området 380-630nm. Kan forbindes til computer via RS232 interface.

3M CleanTrace Surface Protein Allergen

Denne proteintest er i princippet præcis den samme som Clean Do, men den er langt mere følsom og er derfor særdeles velegnet til kontrol for allergener, som i langt de fleste tilfælde består af netop proteiner.

3M CleanTrace Allergen testen er er valideret for en række allergene proteiner såsom æg, mælk, gluten, soya og jordnødder.

Desinfektions-kontrol

Med desinfektions-kontrol menes en kontrol af hvorvidt den forventede desinfektion er udført tilfredsstillende. Dette gøres ved at analysere om der er et tilfredsstillende kim-niveau (altså om der er tilstrækkeligt få mikroorganismer tilstede). Man kan analysere for Totalkim og/eller specifikke bakteriegrupper.

3M Dipslides

Dipslides har været anvendt til hygiejnekontrol i fødevareindustrien igennem mange år og er idag at betragte som en af de mest anvendte metoder til desinfektionskotrol i denne sektor.

Dipslides er meget enkle at anvende; tog ganske enkelt testen ud af det plastrør den er i, tryk den mod den overflade du ønsker at teste og sæt den tilbage i røret. Testen skal derefter inkuberes i 2-5 døgn, evt. i varmeskab.

Hygiene Swab

Med Hygiene Swab kan du på en enkel, billig og effektiv måde foretage miljøkontrol af Totalkim, coliforme bakterier og Listeria

Anden Kontrol

Kontrol for allergener, luftprøvetagning, vandkontrol.

Allergenkontrol


Allergener (æg, peanut, soya mv.) udgør store udfordringer for fødevareindustrien, idet man skal være helt sikker på, at disse stoffer ikke uønsket havner i fødevarer, hvor de ikke er deklareret

Hygiejnefokus tilbyder både simple “Lateral Flow kits”, som giver et “ja/Nej svar” og kvantificerbare ELISA tests, som kan give et præcist niveau af den pågældende allergen.

Luftprøver / Airsampling

Skimmel spredes gennem luften, og kan være årsag til dårligt indeklima, skader på bygninger, fourening af fødevarer og alskens andre dårligheder. Derfor er det en god idé jævnligt at måle niveauet af kim der er i luften.

Hvis ikke du selv ønsker at tage investeringen i luftprøvetager etc. kan du også bestille Hygiejnefokus til at foretage luftprøver med faste intervaller.

Kontrol af vand

Vandkvalitet er bl.a. bestemt af de mikrobiologiske niveau i vandet, men også andre indikatorer kan være interessante, såsom PH, indhold af tungmetaller, chlor og andre uønskede stoffer.

Hygiejnefokus har adgang til en bred vifte af metoder til kontrol af vand, kontakt os for at høre nærmere.

Prøvetagnting

Der findes mange typer prøvetagningsremedier, i mange tilfælde er en standard vatpind OK, men husk altid på, at ingen analyse er bedre end den prøve der er udtaget. Derfor er der vigtigt at bruge nogle gode værktøjer til opgaven.

Vatpinde

 

Tranportrør

Spongesicle

 

Ingen kommentarer

Follow

Modtag hvert nyt indlæg i din indbakke!

%d bloggers like this: