Rengøring og hygiejne ved fødevareproduktion

Rengøring og hygiejne ved fødevareproduktion

Hvornår:
6. april 2017 kl. 9:30 – 15:30
2017-04-06T09:30:00+02:00
2017-04-06T15:30:00+02:00
Hvor:
Cookery
C. F. Tietgens Blvd. 28
5220 Odense SØ
Danmark
Pris:
1975
Kontakt:
Jørgen Espiritu Kjeldsen
53341355

Temadag "Rengøring og Hygiejne ved Fødevareproduktion"

På denne temadag sætter vi fokus på de samspil der er imellem rengøring og hygiejne ved fødevareproduktiuon, vi skal bl.a. se på hvordan man kan efterkontrollere rengøring i fødevareproduktioner og hvordan man kan foretage automatiseret desinfektion af både luft og overflader.

Ikke mindst præsenteres på Temadagen en helt ny, danskudviklet og banebrydende teknologi, hvormed man på kun 10 minutter kan få et ganske præcist og retvisende resultat for totalkim, noget man ellers normalt skal vente dagevis på. Metoden er en svabermetode baseret på impedancemåling, som udføres med et håndholdt instrument, sådan som det eksempelvis kendes fra ATP.

Kender du ikke ATP metoden, så bare rolig, der kommer også en gennemgang af denne samt andre metoder til kontrol for rengøring, bakterier, allergener og skimmel, og vi får lov at “lege” lidt med ATP systemet.

Temadagen er desuden den første som er slået sammen med et møde i Hygiejnefokus’ Fokusgruppe, som har særskilt møde på en del af Temadagen, således som det fremgår af programmet.

Dagens Program:

Tidsrum Emne Indlægsholder
08:45 09:30 Registrering og Morgenmad
09:30 09:45 Velkomst og introduktion Jørgen Espiritu Kjeldsen
09:45 10:25 Rengøring og hygiejne ved fødevareproduktion Kim Petersen, FoodSafe
10:30 11:10 Specifikke udfordringer i storkøkkener Birgitte Sterup Hansen, ErhvervsAkademi Sjælland
11:15 12:00 Luftsterilisering og lugtreducering i køkkener TBA, Jimco A/S
12:00 13:00 Frokost
13:00 13:25 Metoder til hygiejnekontrol Jørgen Espiritu Kjeldsen
13:30 14:10 Totalkimskontrol på 10 minutter! NY TEST Gustav Skands, SBT Aqua
14:15 15:o0 Netværkssession Fokusgruppen mødes for sig
15:05 16:00 Afrunding på dagen, derefter kaffe, kage og løst netværk

Tilmelding:

Pris ex moms, inkl. forplejning:
Pr. deltager: kr. 1.975,-
medlemmer af Danske Service / SBA: kr. 1.450,-
Medlemmer af Fokusgruppen: kr. 0,-
Tilmelding:
Senest 16. marts 2017
info@hygiejnefokus.dk
Eller udfyld formularen i højre side.

Tilmelding er bindende!

Lokation
cookery
C. F. Tietgens Blvd. 28
5220 Odense SØ

Ingen kommentarer

Follow

Modtag hvert nyt indlæg i din indbakke!

%d bloggers like this: