RENGØRING ER IKKE BARE RENGØRING

God rengøring er sund fornuft

Rengøringskvalitet og god hygiejne giver trygge rammer for kunder og medarbejdere samt et imageboost til jeres virksomhed, der ikke kan købes for penge!
Hygiejnefokus hjælper virksomheder i rengøringsbranchen, med at udvikle sig i en kvalitetsorienteret retning. 
Vi hjælper også organisationer, som enten er kunder til rengøringsbranchen, eller som har rengøring i ejet regi, med at få mest muligt for pengene.

MARKEDSFØRING

Kvalitetsorienterede rengørings- og servicevirksomheder markedsføres målrettet i udvalgte segmenter, ligesom vi tilbyder markedsføring af produkter og services til rengøringsbranchen.

Hygiejnefokus arrangerer Dansk Rengøringsmesse, som afholdes hvert andet år.

www.renmesse.dk

Netværket Bæredygtig Rengøring

Kom med i Netværket Bærdygtig Rengøring og få inspiration.

Tilmelding her –>

Gratis abonnement

24-7 Desinfektion er et gratis abonnement til alle som ønsker tryghed for personale og kunder!

Opret gratis abonnement her
LAD DET VÆRE SAGT MED DET SAMME:

Vi er faktisk 
ikke særligt gode 
til at gøre rent!

Til gengæld ved vi noget om, hvilken betydning rengøring har, og hvordan kunder og leverandører kan hjælpe hinanden med at få rengøringen til at ramme det niveau, som passer til opgaven.

Vil du vide mere?

Sådan ser Hygiejnefokus på det

Hygiejnefokus’ filosofi er ganske enkel og handler om at man respekterer hinanden, kunde og leverandør imellem, medarbejdere og ledelse imellem, at man respekterer rengøring på lige fod med andre håndværk

Tryghed for kunder og medarbejdere
Effektivitet, Sundhed og Indeklima hænger sammen
Andre salgsparametre end pris, giver ofte en bedre pris 
Arbejdsglæde og positiv dialog – giver glade kunder
Viden skaber resultater – på gulvet, såvel som bundlinjen!
Tidssvarende redskaber og arbejdsmetoder giver bonus
Hvad er Hygiejnefokus?

Vi vil have rengøring til at betyde noget!

Der er mange fordomme og myter om rengøringsbranchen, men desværre er der meget mere end det. For de barske realiteter viser nogle gange sit ansigt, når kundernes iver efter at spare penge tager over, og leverandøren ikke ser anden udvej end at give efter.

Så er det i mange tilfælde medarbejderen der kommer til at betale prisen, og de bygninger man burde passe bedre på. Hvad der spares på gyngerne, sættes så rigeligt til på mange andre konti.

Hygiejnefokus hjælper rengøringsvirksomheder med at nå kunderne, kunderne med at nå leverandøren og brugeren til at se betydningen af sit arbejde.

Kontakt os, hvis du vil høre mere
Mere end bare rengøring

Forebyggende vedligehold

Niveauet for rengøring er ofte omvendt propertionelt med det nødvendige niveau for vedligehold, men vedligehold er meget dyrere end rengøring, så det handler om at holde fokus der hvor du får mest for pengene.

Vil du vide mere

Besøg vore sponsorer

Oprindeligt var Hygiejnefokus en blog, drevet af sponsorstøtte fra virksomheder der støtter kampen for at få rengøringskvalitet til at betyde noget. Aktuelt har vi følgende sponsorer:

Nortec 

Professionelle Vaskeriløsninger

Danske Nortec er ledende indenfor vaskeriløsninger, med konstant fokus på at få brugervenlighed, økonomi og hygiejne til at gå op i en enhed.

Besøg Nortecs website

DampTek

When hygiene rules!

DampTek er dansk distributør af de solide TecnoVap damprensere, som anvendes til rengøring og desinfektion overalt. 

Besøg DampTeks Sponsorside

GreenMatic

Rengøringsvenlige tastaturer

GreenMatic leverer kliniske og rengøringsvenlige tastaturer til industri, laboratorier, HoReCa og alle andre steder man ønsker et sikkert og brugervenligt tastatur.

Besøg KliniskTastatur.dk

Söderberg & Partners

Forsikringsmæglere til Rengøringsbranchen

I Söderberg & Partners analyserer vi uafhængigt og objektivt markedsudbuddet af forsikringsløsninger, hvilket danner grundlag for al vores rådgivning.

Se sponsorside

CAR EVI – Bilplejeserie

Professionelle Vaskeriløsninger

Danske Nortec er ledende indenfor vaskeriløsninger, med konstant fokus på at få brugervenlighed, økonomi og hygiejne til at gå op i en enhed.

Køb CAR EVI i webshoppen

Atlantis Disinfectant

Danskproduceret kemi i topklasse

Atlantis Disinfectants tilbyder alle midler til rengøring og desinfektion, bæredygtigt produceret i Danmark og uden at gå på kompromis med kvalitet, arbejdsmiljø og sikkerhed.

Besøg Atlantis’ website

Wonderboard

Hygiejnisk, rengøringsvenlig væg- og loftbeklædning

Wonderboard® er et hygiejnisk væg-, loft- og gulvsystem, til både renovering og nybyggeri. Wonderboard®-paneler bruges hovedsageligt i områder, der er underlagt meget høje hygiejnekrav (HACCP), og let rengøring er påkrævet. 

Besøg Wonderwall.nl

Taerosol

Professionelle Vaskeriløsninger

Taerosol Oy manufactures technical aerosols with the needs of electronics and industries in mind. Taerosol has followed developments in these industries for more than 40 years. As a result, a comprehensive product line has evolved to satisfy these needs.

Køb Taerosol i webshoppen

Seneste fra bloggen

Hygiejnefokus bloggen er der hvor det hele startede, for snart 10 år siden. Vi forsøger stadig at holde liv i den, og du må stadig gerne være med!

Motionscentre og hygiejne

Der er mange hygiejniske farer ved et motionscenter, nøglen er grundig rengøring og desinfektion. Men sprit er ikke godt for udstyret og egentlig heller ikke godt for ret meget andet, men desinficeres skal der jo!
Vi anbefaler at anvende desinfektionsmiddel uden sprit, enten med koldtågesprøjte, eller helt som man normalt anvender sprit; i håndsprøjte, på klude eller servietter.
Og husk alle relevante områder.

Privat rengøring: Gør du godt nok rent derhjemme selv?

At gøre ordentligt rent kræver specialviden, omhyggelighed og de rigtige værktøjer. Det er ikke en opgave man overlader til hvem som helst, undtagen derhjemme hvor de fleste vælger selv at tage affære. Der er dog masser af gode grunde til at overlade opgaven til professionelle og med servicefradrag er det faktisk heller ikke dyrt, at få tid til noget andet end at gøre rent!

Forholdsregler mod virusangreb

Der kommer fra tid til anden fokus på forskellige virusudbrud og de sygdomme som sådanne kan medføre. Virus er en del af livet, og man kan tage visse forholdsregler desangående.
God, grundig rengøring og desinfektion er blandt de mest effektive våben mod forskellige virusudbrud.

Kontakt Hygiejnefokus

Du er meget velkommen til at efterlade os en besked, komme med forslag til hjemmesiden eller fortælle om hygiejnerelaterede emner og projekter du mener vil have vores interesse.

Vælg et emne og/eller beskriv herunder.

Follow

Modtag hvert nyt indlæg i din indbakke!