24-7 Desinfektion

24-7 Desinfektion er din tryghed for personale og gæster

24-7 Desinfektion er et gratis abonnement, hvormed man kan bestille en trænet 24-7 Desinfektør, oprette en frekvensplan og bestille desinficeringsprodukter til direkte levering med rabat!

Der er ingen gebyr, ingen omkostninger og ingen forpligtelser ved at tegne et abonnement; får du ikke brug for det, har det ikke kostet en krone!

Med abonnementet skaber man tryghed for sig selv, sit personale, sine kunder og andre gæster og/eller brugere.

*) Ingen skjulte gebyrer, ingen omkostninger og Ingen forpligtelser overhovedet. Du behøver aldrig at købe noget!

24-7 Desinfektion giver fordele i alle brancher og ikke mindst hos private, hvor årlige eller halvårlige behandlinger også er med til at give boligen et bedre indeklima, hvilket ligeledes gør sig gældende i alle andre lokaler med lav trafik.

I mange typer lokaler er det imidlertid en god idé at foretage hyppigere behandlinger, hvis der er en høj gennemstrømning af mennesker, hvis der er tale om persontransport, eller kliniske miljøer, kan det være nødvendigt med daglige behandlinger eller endda desinfektion efter hvert brug.

Andre steder er det tilstrækkeligt med kvartalsvis behandling, det anbefaler vi i kontormiljøer, da man så får elimineret mange sæsonbetingede risici, som skimmel og virus. I tilfælde af epidemiudbrud kan man som abonnent hurtigt bestille ekstra behandlinger. I mange tilfælde vil reaktion ved første sygemelding, kunne reducere antallet af efterfølgende ditto.

24-7 Desinfektion abonnement giver:

Opret GRATIS Abonnement HER
Mulighed for at bestille desinfektion nu og her!
Hvis man ønsker en enkelt behandling.
Mulighed for at oprette en frekvensplan.
Hvis man ønsker at opnå en optimal tryghed, tilpasset de aktuelle behov.
Mulighed for at købe produkter.
Frit leveret direkte af 24-7 Desinfektionspartner.
Videndeling
Deltag i Webinars fra Hygiejnefokus
Deltag på Temamøder
Modtag 24-7 Magazinet i din indbakke
Rabat på ydelser fra Hygiejnefokus
Private kunder
Offentlige kunder
Erhvervskunder

Selvstændige partnere søges!

24-7 Desinficering er endnu ikke landsdækkende, men vi udbygger løbende netværket. Derfor søger vi også samarbejdspartnere i det hele landet. Vi søger således kontakt med virksomheder der i forvejen har biler og mandskab til rådighed og som er interesseret i at udbygge sin produkt portefølje. Der er ikke kun rengøringsvirksomheder der kan komme i betragtning, også andre typer håndværkere eller servicepersonel, vil kunne oplæres. Klik på linket her på siden, hvis du vil vide mere.

Follow

Modtag hvert nyt indlæg i din indbakke!

%d bloggers like this: