Hvor ofte vasker du din mobiltelefon?

Med Phonesoap 3 kan du nemt, enkelt og hurtigt desinficere din telefon, dine nøgler, dine earplugs, kreditkort eller andre af de ting som du rører ved hele tiden. Phonesoap 3 passer til selv de største telefoner på markedet og har indbygget lader, så du kan lade din telefon imens den bliver desinficeret.

Efter 10 minutter er telefonen fri for 99.99% af de bakterier og andre mikroorganismer der måtte have befundet sig på den før behandlingen. Processen er baseret på den velkendte UV-C teknologi, som anvendes bredt og i mange sammenhænge til desinfektion.

Du kan læse mere om samt købe Phonesoap 3 i webshoppen, hvor du også finder Desinfektionsskabe fra BRC, og UV-C Rør og Pærer samt mange andre produkter af forskellig art.

Bloggen sponseres af:

Modtag Nyhedsbrev

Dansk Rengøringsmesse

DANSK RENGØRINGSMESSE 2019 - ODENSE CONGRESS CENTER 20.+21. November 2017
PRODUKTKATALOG
iglu
DER YDES 5 ÅRS GARANTI PÅ ALLE INSEKTFANGERE FRA BRC! Iglu er det nyeste skud på BRC stammen og er designet til brug i kontormiljøer, restauranter og andre steder, hvor en enkel og diskret insektfanger løsning foretrækk...

Abonnér på Hygiejnefokus bloggen

Follow

Modtag hvert nyt indlæg i din indbakke!

%d bloggers like this: