Rengørings Mesterskaberne 4. oktober 2018

Husk at der er tilmeldingsfrist den 1. oktober, til Rengørings Mesterskaberne 2018 som afholdes den 4. oktober i Odense Congress Center.

Hovedbegivenheden ved Rengørings Mesterskaberne er DM i Vinduespolering, som vi afholder for 3. gang og som nu er en del af International Professional Window Cleaning Contest, hvilket bedst kan betegnes som VM i Vinduespolering på tid.

Konkurrencen plejer at trække en god skare af de danske vinduespudsere, som efterhånden er kommet op i gear og kan levere konkurrencedygtige tider, på Internationalt plan.

Den regerende danske mester Jan Dahlerup fra virksomheden De Fries & Rybner kommer også, så kan må vi se om han klarer skærene til at komme i finalen, som afvikles i forbindelse med Dansk Rengøringsmesse den 20. og 21. november 2019, ligeledes i Odense Congress Center.

Der er stadig pladser, både til tilskuere og til udøvere i konkurrencerne DM i Gulvvask og DM i Vidnuespolering.

Yderligere information, dagens program og tilmelding findes her på www.cleaningevent.dk

Bloggen sponseres af:

Modtag Nyhedsbrev
PRODUKTKATALOG

Dansk Rengøringsmesse

DANSK RENGØRINGSMESSE 2019 - ODENSE CONGRESS CENTER 20.+21. November 2017
iglu
DER YDES 5 ÅRS GARANTI PÅ ALLE INSEKTFANGERE FRA BRC! Iglu er det nyeste skud på BRC stammen og er designet til brug i kontormiljøer, restauranter og andre steder, hvor en enkel og diskret insektfanger løsning foretrækk...

Abonnér på Hygiejnefokus bloggen

Follow

Modtag hvert nyt indlæg i din indbakke!

%d bloggers like this: