Klik ind i webshoppen

Hygiejnefokus har en webshop, hvor du finder mange specielle varer, som udstyr til hygiejnekontrol, insektfangere og hygiejnisk vægbeklædning. Desuden finder du et udvalgt af rengøringsudstyr i topkvalitet, bl.a. gulvmaskiner, mikrofibermopper og støvsugere.

Vi vil gerne være din One-Stop-Shop, som tilbyder de varer du efterspørger. Derfor er du meget velkommen til at sende os en besked om hvilke rengørings- og hygiejnerelaterede varer og mængder du bruger, så forsøger vi at skaffe de varer du ikke allerede finder  på hylderne.

Desinficér dit værktøj

Desinfektionsskab
kr. 3.495,00
  BRC Desinfektions-skabene anvender UV-lys til desinfektion og desinficerer knive eller andet værktøj på to timer, således kan man ved fyraften vaske knivene og sætte dem i skabet, som selv afbryder efter to timer. Næste morgen har man sikkerhed for at starte ud med rene og bakteriefri knive. Der er monteret en afbryder, som slår UV-lyset fra, hvis lågen åbnes. Lågen er lavet af plexiglas beklædt med en UV-uigennemtrængelig film, så personalet ikke udsættes for UV stråler. ...

Træt af fluer?

iglu
kr. 450,00
Iglu Denne model er det nyeste skud på BRC stammen og er designet til brug i kontormiljøer, restauranter og andre steder, hvor en enkel og diskret insektfanger løsning foretrækkes. Iglu er også meget velegnet i private hjem. Dækningsareal: 50 m² - IP: 20 Iglu - en elektrisk insektfanger med stor rækkevidde. Insekterne bliver diskret og hygiejnisk fanget på en limplade bag skærmen, skjult for det blotte øje og uden irriterende zap lyde. Iglu leveres med 1 stk. UV-rør (sikkerhedsrør) og 1 stk. limplade. Denne insektfanger fanger alle typer af flyvende insekter, både store og små. Maskinen lever op til Europæisk standard. ISO og CE mærket. Rørenes levetid er 9000 timer. Derfor anbefales det at udskifte røret mindst en gang om året, helst i foråret, så røret har optimal styrke i højsæsonen. Sikkerhedsrør: Selve røret er placeret i en speciel pose af plast. Det har den funktion, at såfremt lysstofrøret skulle gå i stykker, bliver alle glasstykker samlet i denne pose, og der er derfor ingen risiko for, at de falder ned i eventuelle fødevarer. Limplade: Insekterne bliver diskret og hygiejnisk fanget på limpladen, og man undgår derved at insekter kontaminerer fødevarer. Limpladen skiftes efter behov, så det er en god ide i starten at tilse insektfangeren med jævne mellemrum, indtil man finder et passende interval for udskiftningen. Der kan oprettes en serviceaftale med Hygiejnefokus, som foretager udskiftning af lysstofrør og limplader et aftalt interval pr. år. Placering af insektfangere: Generelt skal maskinerne placeres, så de sikrer virksomheden mod udefra kommende insekter. Maskinerne må ikke være synlige udefra. Såfremt de er det, lokker maskinen insekterne ind på virksomheden. Placér insektfangerne både lavt og højt. Dette tager højde for både de nat- og dagaktive insekter. Områder med åbne produkter skal sikres mod insekter, der kommer ind med råvarer, paller o...

Hvor lidt kan du se?

UV Flashlight VM50
kr. 6.595,00
Med en pålidelig og stabil UV-A lyskilde, kan man nemt og enkelt finde rester af skidt, snavs og belægninger. Med UV Flashlight kan vi tilbyde en serie af kvalitetsprodukter, som hurtigt vil blive en uundværlig del af din rutinemæssige hygiejnekontrol og dit beredskab til søgning af fejlkilder....

PRODUKTKATALOG

Varegrupper:

Dansk Rengøringsmesse

DANSK RENGØRINGSMESSE 2019 - ODENSE CONGRESS CENTER 20.+21. November 2017
Hygiejnefokus kalender

Fra Hygiejnefokus Kalenderen

jun
12
ons
2019
10:00 Fokusgruppemøde 2/2019
Fokusgruppemøde 2/2019
jun 12 kl. 10:00 – 15:00
Fokusgruppemøde 2/2019 @ Hundested | Danmark
Agenda følgerDel med:Klik for at udskrive(Åbner i et nyt vindue)Klik for at sende som e-mail til en ven(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på LinkedIn(Åbner[...]
sep
12
tors
2019
10:00 Fokusgruppemøde 3/2019
Fokusgruppemøde 3/2019
sep 12 kl. 10:00 – 15:00
Fokusgruppemøde 3/2019
Agenda følgerDel med:Klik for at udskrive(Åbner i et nyt vindue)Klik for at sende som e-mail til en ven(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på LinkedIn(Åbner[...]
nov
20
ons
2019
9:00 Dansk Rengøringsmesse 2019 Odense Congress Center
Dansk Rengøringsmesse 2019 Odense Congress Center
nov 20 kl. 9:00 – 16:00
Dansk Rengøringsmesse 2019 @ Odense Congress Center | Odense | Danmark
Dansk Rengøringsmesse 2019 afholdes den 20. og 21. november i Odense Congress Center. Husk der er gratis forhåndstilmelding indtil 1. november, derefter koster det kr. 160,- ex moms og adgang ved døren uden forhåndsregistrering koster[...]
nov
21
tors
2019
9:00 Dansk Rengøringsmesse 2019 Odense Congress Center
Dansk Rengøringsmesse 2019 Odense Congress Center
nov 21 kl. 9:00 – 16:00
Dansk Rengøringsmesse 2019 @ Odense Congress Center | Odense | Danmark
Dansk Rengøringsmesse 2019 afholdes den 20. og 21. november i Odense Congress Center. Husk der er gratis forhåndstilmelding indtil 1. november, derefter koster det kr. 160,- ex moms og adgang ved døren uden forhåndsregistrering koster[...]
dec
5
tors
2019
10:00 Fokusgruppemøde 4/2019
Fokusgruppemøde 4/2019
dec 5 kl. 10:00 – 15:00
Fokusgruppemøde 4/2019
Agenda følgerDel med:Klik for at udskrive(Åbner i et nyt vindue)Klik for at sende som e-mail til en ven(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på LinkedIn(Åbner[...]
Follow

Modtag hvert nyt indlæg i din indbakke!

%d bloggers like this: