Har du fluer om ørerne?

Insektfangere fra BRC SA er produceret i Europa og leveres med 5 års garanti

Har du fluer om ørerne?

Insektfangere fra BRC SA er produceret i Europa og leveres med 5 års garanti

Hygiejnefokus er den danske distributør af insektfangere produceret af franske BRC SAS. Produkterne er af en meget høj kvalitet – som bl.a. kommer til udtryk ved de 5 års garanti som producenten giver. Ikke desto mindre er BRC fangerne i den lavere ende prismæssigt, både hvad angår maskiner, limplader, lamper og rør.

Vi tilbyder insektfangere til ethvert behov, fra kontorlokaler og lagre til klinikker og fødevareproduktioner. I udgangspunktet er insektfangerne klassificeret som IP 20, men en del modeller kan desuden leveres som IP 65 og topmodellen VortEx er endda IK09 klassificeret, hvilket betyder at den er ekstremt modstandsdygtig i forhold til både støv, vand og hårde slag og tilmed ATEX certificeret, således dan kan bruges i eksplosionsfarlige miljøer (ATEX Zoner 1-21 og 2-22).

Insektfangerne dækker arealer fra 50-240m2 og findes både udstyret med elektrisk drabsfunktion eller med limplader, som kan anvendes i HACCP områder samt i områder hvor man ønsker en lydløs insektløsning. Desuden giver limplade modellerne mulighed for at man kan tælle og identificere de fangede insekter.

Du kan læse mere om insektfangerne, samt de øvrige produkter i vores webshop, hvor du også kan bestille varer.

Insektfangere fra BRC SA: http://hygiejnefokus.dk/fokus/produkt-kategori/insektfangere/

Hygiejnefokus webshop: http://hygiejnefokus.dk/fokus/products/

Ingen kommentarer

Follow

Modtag hvert nyt indlæg i din indbakke!

%d bloggers like this: