Rengøring som håndværk

Hvis du skulle have bygget en carport eller isoleret taget, ville du så gå ud på gaden og prikke en tilfældig person på skulderen, for at høre om denne person ikke lige gider gøre det for dig? Næppe, men når det handler om rengøring, er det lige før at folk kunne finde på det. For rengøring er jo noget alle kan finde ud af og som man egentlig også bare selv kunne gøre, hvis man havde tid og lyst.

Nej! Rengøring er et håndværk og det er kun hvis man lærer håndværket rigtigt fra starten, at man bliver en dygtig håndværker, som er stolt af sit arbejde og som opnår vedvarende gode resultater. Bevares, man kan sagtens blive en god og effektiv rengøringsmedarbejder ved sidemandsoplæring, men det er langt fra sikkert at man derved lærer at anvende den mest effektive, ergonomisk korrekte, hygiejnisk forsvarlige og milljømæssigt mindst belastende metode i den pågældende situation. Det er der selvfølgelig heller ikke garanti for at en uddannet rengøringstekniker gør, men ved at gennemgå en egentlig uddannelse får man i hvert fald et rigtig godt kendskab til de værktøjer der er i værktøjskassen og ikke mindst, lærer man at forholde sig til forskellige rengøringstekniske problematikker og at vurdere hvilke metoder der skal anvendes i givne situationer. Man lærer at passe på sig selv og sin krop, lige så vel som man lærer at værne om kundens lokaler og inventar.

Naturligvis er en uddannet håndværker dyrere, end en tilfældig person man prikker på skulderen, men det gør måske ikke så meget, når man tænker på alle de fordele det medfører at arbejdet bliver udført på en faglig korrekt måde, som i sidste ende giver det resultat som man ønsker, nemlig rengøring i den kvalitet som du har brug for, som får dine bygninger og dit inventar til at holde længere og som giver en større arbejdsglæde, både hos rengøringspersonalet og blandt de øvrige medarbejdere.

Temadag den 7. marts 2018 hos TEC i Gladsaxe

Hvis du vil vide mere om rengøring som håndværk, så afholder Hygiejnefokus i samarbejde med TEC – Technical Education Copenhagen, Facility Services i Gladsaxe, Temadagen ”Rengøring som Håndværk!” onsdag den 7. marts 2018 kl. 9.00 – 16.00.

Programmet for dagen offentliggøres i januar 2018.

Mere info og tilmelding –>

Bloggen sponseres af:

Modtag Nyhedsbrev

Kommende Events

aug
7
tirs
2018
8:00 Første-Tirsdagsmøde hos TEC i Gl... TEC Facility Service
Første-Tirsdagsmøde hos TEC i Gl... TEC Facility Service
aug 7 kl. 8:00 – 12:00
Første-Tirsdagsmøde hos TEC i Gladsaxe @ TEC Facility Service | Søborg | Danmark
Første-Tirsdagsmøderne er et åbent og gratis forum for alle som har interesse i professionel rengøring og hygiejne. På møderne er der udvalgt et emne, hvortil vi inviterer en ekspert/meningsdanner/videnperson på område til at give et oplæg, som mødets deltagere efterfølgende kan spørge ind til og debattere. Desuden deltager elever fra Serviceassistentuddannelsen fra TEC på møderne, hvortil de hver gang laver et oplæg, en workshop eller tilsvarende, som passer til dagens emne. Der vil også være[...]
aug
30
tors
2018
9:00 Total Cost of Ownership i Rengør... Skejby Sygehus
Total Cost of Ownership i Rengør... Skejby Sygehus
aug 30 kl. 9:00 – 16:00
Total Cost of Ownership i Rengøringsbranchen @ Skejby Sygehus | Aarhus | Danmark
På denne Temadag kommer vi ind på alle de ting, man ikke nødvendigvis tænker over når man prissætter rengøringsydelser. Hvad koster det på den lange bane, at indkøbe en maskine der er kr. 100.000,- billigere end en tilsvarende model, som er 10 minutter hurtigere at gøre ren? Hvad koster det at gøre rent og hvad koster det at lade være? Hvordan kan den primære drift være med til at støtte rengøringsfunktionen og vice versa? Kan[...]
sep
4
tirs
2018
8:00 Første-Tirsdagsmøde hos TEC i Gl... TEC Facility Service
Første-Tirsdagsmøde hos TEC i Gl... TEC Facility Service
sep 4 kl. 8:00 – 12:00
Første-Tirsdagsmøde hos TEC i Gladsaxe @ TEC Facility Service | Søborg | Danmark
Første-Tirsdagsmøderne er et åbent og gratis forum for alle som har interesse i professionel rengøring og hygiejne. På møderne er der udvalgt et emne, hvortil vi inviterer en ekspert/meningsdanner/videnperson på område til at give et oplæg, som mødets deltagere efterfølgende kan spørge ind til og debattere. Desuden deltager elever fra Serviceassistentuddannelsen fra TEC på møderne, hvortil de hver gang laver et oplæg, en workshop eller tilsvarende, som passer til dagens emne. Der vil også være[...]
DANSK RENGØRINGSMESSE 2019 - ODENSE CONGRESS CENTER 20.+21. November 2017

Abonnér på Hygiejnefokus bloggen

Follow

Modtag hvert nyt indlæg i din indbakke!

%d bloggers like this: