Ren luft er sund fornuft – rens dit indeklima

Med en lille effektiv luftrenser i hjemmet, på kontoret, mm. kan man blive fri for de usunde, luftbårne mikroorganismer, og skimmel svampe samt dårlig lugt forsvinder.

Et sundt indeklima kan være afgørende for vores velbefindende, og det kan kræve hyppig udluftning bare at komme af med de værste gener, Men der findes en simpel og miljøvenlig metode til at sikre frisk luft i hjemmet. En luftrenser som fjerner de luftbårne, skadelige mikroorganismer, også partikler som udledes fra blandt andet stearinlys, en gammel brændeovn og ikke mindst skimmelsvampe. dårlig lugt efter rygning og stegning fjernes, hjemmet bliver et friskt og dejligt opholdssted.

 

Ren teknologi
Marlene Olsen er indehaver af Air-Tech, forhandler de danskproducerede luftrensere fra Jimco A/S. Luftrenserne udmærker sig ved at være miljøvenlige, ingen filtre eller kemi anvendes  derfor modtog teknologien i år 2000, EU’s Miljøpris i kategorien ”Renere teknologi” ved hjælp af den patenterede revolutionerende  UV-C- og ozonteknologi som benyttes i luftrenseren.

”Den lille luftrenser til hjemmet, fungerer delvis på samme måde som de store maskiner, Jimco levere til industrien. Maskinen har en speciel lampe indbygget med UV-C lys, der meget effektivt renser luften og nedbryder de skadelige stoffer og mikroorganismer. Maskinen laver en ganske lille mængde ozon, som svarer til det niveau, der er overalt, hvor vi færdes udendørs en god sommerdag, og altså langt under de grænseværdier, som blandt andet Arbejdstilsynet anbefaler,” forklarer Marlene Olsen.

 

Befriende effekt
En luftrenser er for mange hjem mere og mere aktuel i takt med, at man er blevet mere opmærksom på at bygge tætte huse. Den naturlige udluftning, som tidligere var karakteriseret ved utætte vinduer og døre, ser man ikke længere i nybyggeri. Marlene Olsen giver som eksempel, at hun får mange henvendelser fra mennesker med KOL, som ønsker sig et hjem med en renere luft.

”Har man nedsat lungefunktion, er det befriende, at lungerne ikke også skal bruge energi på at rense den indåndede luft. En MAC500 luftrenser kan naturligvis ikke kurere nogen sygdom, men den letter tilværelsen for utroligt mange mennesker,” siger hun og peger også på mennesker med bronkitis, som kan være særligt følsomme over for partikler i luften, der kan genere luftvejene.

Air-Tech giver altid en retur ret på 14 dage på en MAC500 luftrenser, så man har mulighed for selv at teste effekten, skulle maskinen mod forventning ikke leve op til forventning, ønsker vi maskinen retur, vi vil kun have tilfredse brugere.

”Og den service giver jeg, fordi jeg ved, at MAC500 ved korrekt brug  virker,” fastslår hun.

 

Fra rum til rum
Luftrenseren Jimco MAC500 til private hjem, bruges hele døgnet rundt, og kan rense luften i et rum, med normal lofthøjde på cirka 32 kvadratmeter. MAC 500 Maskinen er på størrelse med et stort franskbrød og skal blot tilsluttes en almindelig stikkontakt samt placeres højt:

”Derfor er den nem at flytte rundt fra rum til rum efter behov, MAC 500 er også velegnet til at tage med på for eksempel weekendtur, hvis man skal besøge venner eller familie og man har behov for ren og frisk luft. Det kan jo være, at man er allergisk over for kat eller hund, ved hjælp af MAC 500 luftrenseren har man mulighed for at være i et hjem med dyr,” siger Marlene Olsen.
Air-Tech forhandler den miljøvenlige og effektive Jimco MAC 500 luftrenser:

Afhjælper vejrtrækningsproblemer og hoste, samt øvrige reaktioner forårsaget af allergi, astma og KOL

Reducerer lugtegener fra bl.a. rygning, brændeovne, fugt, inkontinens, madlavning og manglende udluftning

  • Skaber et bedre indeklima og forbygger smitte
  • Uden brug af kemikalier og filtre
  • Virker ved kontrolleret UV-C lys
  • Dansk produceret produkt

Kommende Events

sep
12
tors
2019
10:00 Fokusgruppemøde 3/2019
Fokusgruppemøde 3/2019
sep 12 kl. 10:00 – 15:00
Fokusgruppemøde 3/2019
Agenda følgerDel med:Klik for at udskrive(Åbner i et nyt vindue)Klik for at sende som e-mail til en ven(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på LinkedIn(Åbner[...]
nov
20
ons
2019
9:00 Dansk Rengøringsmesse 2019 Odense Congress Center
Dansk Rengøringsmesse 2019 Odense Congress Center
nov 20 kl. 9:00 – 16:00
Dansk Rengøringsmesse 2019 @ Odense Congress Center | Odense | Danmark
Dansk Rengøringsmesse 2019 afholdes den 20. og 21. november i Odense Congress Center. Husk der er gratis forhåndstilmelding indtil 1. november, derefter koster det kr. 160,- ex moms og adgang ved døren uden forhåndsregistrering koster[...]
nov
21
tors
2019
9:00 Dansk Rengøringsmesse 2019 Odense Congress Center
Dansk Rengøringsmesse 2019 Odense Congress Center
nov 21 kl. 9:00 – 16:00
Dansk Rengøringsmesse 2019 @ Odense Congress Center | Odense | Danmark
Dansk Rengøringsmesse 2019 afholdes den 20. og 21. november i Odense Congress Center. Husk der er gratis forhåndstilmelding indtil 1. november, derefter koster det kr. 160,- ex moms og adgang ved døren uden forhåndsregistrering koster[...]
iglu
DER YDES 5 ÅRS GARANTI PÅ ALLE INSEKTFANGERE FRA BRC! Iglu er det nyeste skud på BRC stammen og er designet til brug i kontormiljøer, restauranter og andre steder, hvor en enkel og diskret insektfanger løsning foretrækk...

Abonnér på Hygiejnefokus bloggen

Follow

Modtag hvert nyt indlæg i din indbakke!

%d bloggers like this: