Mød Hygiejnefokus’ sponsorer

Hygiejnefokus arbejder aktivt at udbrede kendskabet til betydningen af rengøringskvalitet, arbejdsmiljø og innovation i rengøringsbranchen samt andre hygiejneopmærksomme brancher, såsom fødevareindustrien, sundheds- og plejesektoren, kontortunge virksomheder og hos kommuner, institutioner med videre. Bloggen, som du sidder og læser i lige nu, er sponsoreret af en række samarbejdspartnere, som alle har budskaber som rammer disse kerneværdier og som vi derfor har en fælles mission med.

Du kan møde vore sponsorer på Temadage, på Dansk Rengøringsmesse, på Første-Tirsdagsmøder i Odense, i vores præsentationer når vi besøger dig – nogle gange i selskab med en sponsor, på kurser og på andre events vi selv skaber eller deltager i.

Du kan også møde vore sponsorer i nyhedsbrevet og på deres egen underside til Sponsorsiden. Fra september måned vil vi desuden introducere “Månedens sponsor”. Så der er snart ingen undskyldning for ikke at kende Hygiejnefokus’ sponsorer.

Støt vore sponsorer

Husk at støtte vore sponsorer, for de støtter os i kampen om at sætte fokus på rengøringskvalitet, arbejdsmiljø og innovation i rengøringsbranchen. Du kan også selv være med til at gøre en forskel, kontakt os på e-mail: info@hygiejnefokus.dk for at høre nærmere.

Modtag Nyhedsbrev

Bloggen sponseres af:

Follow

Modtag hvert nyt indlæg i din indbakke!

%d bloggers like this: