Produktanalyse på rekordtid

Promicol er en hollandsk virksomhed, som leverer en automatiseret løsning til screening af en lang række produkter, herunder ESL og UHT mælk, Kakaomælk, frugtjuice, budding og creme, babymos, dressinger og saucer, foruden kosmetikprodukter som hudcreme, shampoo og tandpasta.

Løsningen anvendes i hele verden af store fødevarevirksomheder, som dagligt sparer masser af lagerkapacitet, tillige med at de får deres varer ud på hylderne 2-5 dage tidligere end ved traditionel analyse. Nogle af de største brugere af metoden, er mejerier som i en del tilfælde har installeret fuldautomatiske løsninger, som omfatter specialbyggede robotter til håndtering af prøverne. Det eneste personalet her skal gøre, er at stille en kasse med de inkuberede færdigpakninger (fx mælkekartonner) på et transportbånd, hvorefter robotten tager sig af pipettering af prøver og reagenser og resultaterne kan således ses på computeren efter protokollen er færdig, hvilket er mellem 5 og 45 minutter afhængigt af matrice.

Har man ikke så mange prøver dagligt, er det Promicol M1 systemet man skal se på. Dette instrument er kører med 12 rør i stedet for en 96 brønds mikrotiterplade, som den større Promicol M4 model. M1 har også et ekstra manuelt trin, idet man skal ryste prøverne, hvilket er indbygget i M4.

Metodebeskrivelse

Promicol løsningen er baseret på ATP-Bioluminescens, præcis som vi kender det fra hygiejnekontrol. Dog er der den store forskel, at man med Promicol først eliminerer det ATP som kommer fra alle andre kilder end mikroorganismer, for derefter at måle på det ATP der er tilbage og som så altså stammer fra mikroorganismer.

Se her en video som forklarer teknologien (45 sekunder):

Vil du vide mere, så kontakt Hygiejnefokus og tag en snak med os, om vi kan hjælpe dig med en metode lynhurtigt screening af dine produkter også!

E-mail: info@hygiejnefokus.dk

Telefon: 53 34 13 55

Modtag Nyhedsbrev

Kommende Events

jun
12
ons
2019
10:00 Fokusgruppemøde 2/2019
Fokusgruppemøde 2/2019
jun 12 kl. 10:00 – 15:00
Fokusgruppemøde 2/2019 @ Hundested | Danmark
Agenda følgerDel med:Klik for at udskrive(Åbner i et nyt vindue)Klik for at sende som e-mail til en ven(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på LinkedIn(Åbner[...]
sep
12
tors
2019
10:00 Fokusgruppemøde 3/2019
Fokusgruppemøde 3/2019
sep 12 kl. 10:00 – 15:00
Fokusgruppemøde 3/2019
Agenda følgerDel med:Klik for at udskrive(Åbner i et nyt vindue)Klik for at sende som e-mail til en ven(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på LinkedIn(Åbner[...]
nov
20
ons
2019
9:00 Dansk Rengøringsmesse 2019 Odense Congress Center
Dansk Rengøringsmesse 2019 Odense Congress Center
nov 20 kl. 9:00 – 16:00
Dansk Rengøringsmesse 2019 @ Odense Congress Center | Odense | Danmark
Dansk Rengøringsmesse 2019 afholdes den 20. og 21. november i Odense Congress Center. Husk der er gratis forhåndstilmelding indtil 1. november, derefter koster det kr. 160,- ex moms og adgang ved døren uden forhåndsregistrering koster[...]

Dansk Rengøringsmesse

DANSK RENGØRINGSMESSE 2019 - ODENSE CONGRESS CENTER 20.+21. November 2017
PRODUKTKATALOG
iglu
DER YDES 5 ÅRS GARANTI PÅ ALLE INSEKTFANGERE FRA BRC! Iglu er det nyeste skud på BRC stammen og er designet til brug i kontormiljøer, restauranter og andre steder, hvor en enkel og diskret insektfanger løsning foretrækk...

Abonnér på Hygiejnefokus bloggen

Follow

Modtag hvert nyt indlæg i din indbakke!

%d bloggers like this: