Specifikke udfordringer i storkøkkener

Specifikke udfordringer i storkøkkener


Birgitte Sterup Hansen
Levnedsmiddelkandidat (Cand. Brom), Lektor ved ErhvervsAkademi Sjælland, Roskilde
Underviser på:
Akademiuddannelse i hygiejne og rengøringsteknik, Fødevare- og ernæringsteknolog uddannelserne, Efteruddannelse for fødevareindustrien og Fødevarestyrelsen
Øvrigt:
Koordinerer Netværk om fødevaresikkerhed for storkøkkener, Deltager i forsknings- og udviklingsprojekter med fødevarevirksomheder, DTU og KU, Deltager i Hygiejnefokus’ Fokusgruppe

På Hygiejnefokus Temadagen Rengøring og hygiejne ved fødevareproduktion som afholdes den 6. april 2017 i Cookery i Odense, kan du bl.a. høre et indlæg fra Birgitte Sterup Hansen om nogle af de specifikke udfordringer man oplever i storkøkkener, når det kommer til netop rengøring og hygiejne.

Kort beskrivelse af indlægget:

Udviklingen går i retning af, at fremstillingen af mad i bl.a. storkøkkener og restaurationer bliver mere kompleks, differentieret og eksperimenterende. Tendensen er, at små produktionskøkkener nedlægges og der etableres meget store køkkener med avanceret produktionsudstyr. Den mad, der produceres, skal typisk have lang holdbarhed. Alt dette stiller større krav til viden om rengøring og hygiejne i storkøkkenerne.

Om Temadagen:

Foruden dette indlæg indlæg kommer vi også rundt om andre spændende problematikker i forbindelse med rengøring og hygiejne ved fødevareproduktion. Desuden vil Hygiejnefokus’ Fokusgruppe være samlet i forbindelse med temadagen, så du for også mulighed for at stifte bekendtskab med denne og se om det er en gruppe for dig at deltage i. Du kan læse mere om Fokusgruppen her.

Du kan se det fulde program for Temadagen på siden her.

Ingen kommentarer

Follow

Modtag hvert nyt indlæg i din indbakke!

%d bloggers like this: