Rengørings Mesterskaberne 2016 afd. Øst

headerdm2016ost

Onsdag den 28. september 2016 var det blevet tid til ØST afdelingen af Rengørings Mesterskaberne 2016, hvilket blev afholdt hos CleanStep i Valby. Der var tale om et lidt andet koncept end i Fredericia, da Øst afdelingen blev afviklet i et stort telt på P-pladsen udenfor butikken og Ibo Topcu – indehaveren af CleanStep – virkelig havde lagt sig i selen med traktementet.

Ligesom ugen før, kvalificerede top tre i både Vinduespolering og Gulvvask sig til finalen, som afvikles den 6. oktober 2017 i forbindelse med  Dansk Rengøringsmesse i Odense Congress Center.

DM i Vinduespolering

Vinder trio DM VinduespoleringDen første konkurrence var igen DM i Vinduespolering, hvor der var tilmeldt 7 vinduespudsere, som skulle kæmpe om både æren, fine præmier fra Unger og ikke mindst 3 pladser i DM finalen.

Konkurrencen foregår ved at hver deltager på tid skal indvaske og derefter skrabe 3 stk. vinduer, for at slutte med at aftørre bundrammen, som vinduespartiet hviler på. Vinduerne er leveret af Viking Døre & Vinduer og opstillingen er ejet af CleanManager, som også sponsorerer både Rengørings Mesterskaberne og selve DM i Vinduespolering.  Vinduespudser udstyret er ligesom præmierne leveret af Unger.

Vinderen blev Glenn Poulsen fra DK Polering i tiden 26,33 sekunder, mens Danmarksmesteren fra 2015; Jan Birch Dahlerup, Pudser-Huset måtte se sig henvist til andenpladsen – i hvert fald i første omgang :). Det to tager Morten Thomsen fra Partner Polering med sig i næste års finale.

DM i Gulvvask

I den næste konkurrence;  Gulvvask på tid, skete der det udsædvanlige at den regerende vinduespudser mester – før omtalte Jan Birch Dahlerup – ikke blot stillede op, men oven i købet vandt konkurrencen, således han nu kan kalde sig både Danmarks bedste vinduespudser og den bedste øst for Storebælt udi gulvvaske disciplinen. Eneste malurt i bægeret var, at Jan havde været så uforsigtig at medtage sin hustru og man kan derfor nok regne ud, hvem der kommer til at stå for rengøringen i det lille hjem fremover 😉

Vindertiden blev 22,60 sekunder. På andenpladsen kom Thomas Møller fra Ishøj Kommunes rengøringsafdeling og på tredjepladsen  Ebenezer Baidoo fra Københavns Kommune. De tre er nu klar til finalen i 2017.

Gulvet, som er leveret af Nora Systems, blev først forurenet med GloGerm pulveret og derefter vasket med opvredne mopper og slutteligt aftørret med tørre mopper.

Arealet på gulvet er 3 m2 og når tiden startes må deltageren først montere den våde moppe på fremføreren, hvorefter gulvet moppes, moppen skiftes og gulvet tørres af med den tørre moppe. Først når deltageren har afmonteret den tørre moppe og råbt “Stop!” standses tiden.

Præmier og mopper til konkurrencen er sponsoreret af Nordisk Microfiber

Indlæg og udstilling

Foruden konkurrencerne var der indlæg om rengørings branchens udvikling af Jørgen Espiritu Kjeldsen, Hygiejnefokus  samt faglige indlæg generelt om gulve af Tonny Rosenlund fra Kärcher Danmark og om Nora Systems gulve, ved Palle Sunddal.

Imellem konkurrencer og indlæg, var der både en mindre udstilling, muligheder for netværk deltagerne imellem og ikke mindst en fremragende grillbuffet, som CleanStep diskede op med.

På udstillingen deltog følgende virksomheder:

Alego
Alego skaber klarhed og nem adgang til rengøringsvirksomheder, revisorer og bogføringsassistance.
Alego er bindeled mellem rengøringsvirksomheder og nye kunder.
BO Consult
BO Consult leverer rådgivningsydelser til rengøringsbranchen, primært indenfor udbud, opmåling og etablering af rengøringsniveauer med videre. Desuden har BO Consult udvikling opmålingssoftwaren CleanCalculator.
BO Consult er officiel sponsor for DM i Gulvvask

CleanManager
CleanManager er markedsledende i Danmark på digitale løsninger til planlægningen af rengøringsopgaver.
CleanManager er Eventsponsor for Rengørings Mesterskaberne og særskilt for DM i Vinduespolering.
Hejco
Brandet blev startet i 1954. Hejco har stor erfaring i udvikling og produktion af arbejdstøj. Alle Hejcos beklædningsdele er produktudviklet i Norden.
HygiejnefokusHygiejnefokus tilbyder temadage, fokusgruppe, kurser og markedsføring af ydelser og produkter til og fra rengøringsbranchen.
Hygiejnefokus er arrangør af Rengørings Mesterskaberne og Dansk Rengøringsmesse
Kärcher Danmark
Kärcher leverer alle former for rengøringsmaskiner, fra støvsugere, gulvvaskemaskiner og højtryksrensere til fejemaskiner og udendørs redskabsbærere.

NORA Systems
NORA Systems er kendt for deres fremragende gummigulve, som findes udbredt i institutioner, hospitaler og mange andre steder, hvor gulvets kvalitet og rengøringsevne har betydning.
NORA Systems har leveret gulvet til DM i Gulvvask.
SBA – Servicebranchens Arbejdsgiverforening

SBA er Servicebranchens Arbejdsgiverforening og er en afdeling under DI – Dansk Industri.
SBA har et skarpt fokus på rengøringskvalitet, som bl.a. betyder at deres medlemsvirksomheder arbejder i henhold til ServiceNormen.

Tak til …

En stor tak skal herfra lyde til alle som har været med til at gøre Rengørings Mesterskaberne ØST til en rigtig god dag og for at være med til at give rengøringsbranchen et sted at samles om rengøringskvalitet, arbejdsglæde og netværk.

Især skal der gå en stor tak til Ibo Topcu og hele CleanSteps personale, som gjorde et stort arbejde for at give gæsterne en dejlig dag, og til Rengørings Mesterskabernes Eventsponsorer; CleanManager og SBA – Servicebranchens Arbejdsgiverforening, samt præmiesponsorerne UNGERog NMF - Nordisk Microfiber

Naturligvis også stor tak til alle deltagerne for at bakke op om et fagligt pusterum til rengøringsbranchen, vi glæder os til at se jer og mange flere næste gang.

Var du ikke med?

Fortvivl ej, der er nu under ét år til Dansk Rengøringsmesse 2017 – og dermed sidste indledende runde, som finder sted den 5. oktober, samt finalen som afvikles den 6. oktober. Husk at melde dig til DRM17 Nyhedsbrevet og at forhåndsregistrere dig.

Læs mere her:
Modtag Nyhedsbrev

Kommende Events

sep
12
tors
2019
10:00 Fokusgruppemøde 3/2019
Fokusgruppemøde 3/2019
sep 12 kl. 10:00 – 15:00
Fokusgruppemøde 3/2019
Agenda følgerDel med:Klik for at udskrive(Åbner i et nyt vindue)Klik for at sende som e-mail til en ven(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på LinkedIn(Åbner[...]
nov
20
ons
2019
9:00 Dansk Rengøringsmesse 2019 Odense Congress Center
Dansk Rengøringsmesse 2019 Odense Congress Center
nov 20 kl. 9:00 – 16:00
Dansk Rengøringsmesse 2019 @ Odense Congress Center | Odense | Danmark
Dansk Rengøringsmesse 2019 afholdes den 20. og 21. november i Odense Congress Center. Husk der er gratis forhåndstilmelding indtil 1. november, derefter koster det kr. 160,- ex moms og adgang ved døren uden forhåndsregistrering koster[...]
nov
21
tors
2019
9:00 Dansk Rengøringsmesse 2019 Odense Congress Center
Dansk Rengøringsmesse 2019 Odense Congress Center
nov 21 kl. 9:00 – 16:00
Dansk Rengøringsmesse 2019 @ Odense Congress Center | Odense | Danmark
Dansk Rengøringsmesse 2019 afholdes den 20. og 21. november i Odense Congress Center. Husk der er gratis forhåndstilmelding indtil 1. november, derefter koster det kr. 160,- ex moms og adgang ved døren uden forhåndsregistrering koster[...]

Dansk Rengøringsmesse

DANSK RENGØRINGSMESSE 2019 - ODENSE CONGRESS CENTER 20.+21. November 2017
PRODUKTKATALOG
iglu
DER YDES 5 ÅRS GARANTI PÅ ALLE INSEKTFANGERE FRA BRC! Iglu er det nyeste skud på BRC stammen og er designet til brug i kontormiljøer, restauranter og andre steder, hvor en enkel og diskret insektfanger løsning foretrækk...
Modtag Nyhedsbrev

Bloggen sponseres af:

Follow

Modtag hvert nyt indlæg i din indbakke!

%d bloggers like this: