Rengørings Mesterskaberne 2016 afd. Vest

headerdm2016

Onsdag den 21. september 2016 afholdt Hygiejnefokus Rengørings Mesterskaberne 2016 afd. Vest hos Væxthuset i Fredericia. Dagen bød på den første indledende runde i Danmarksmesterskaberne i hhv. Vinduespolering og Gulvvask, hvor vinderne samt nr. 2 og nr. 3 kvalificerede sig til finalen, som afvikles den 6. oktober 2017 i forbindelse med  Dansk Rengøringsmesse i Odense Congress Center.

DM i Vinduespolering

vestvindertrioDen første konkurrence var DM i Vinduespolering, hvor der var tilmeldt 10 vinduespudsere, som skulle kæmpe om både æren, fine præmier fra Unger og ikke mindst 3 pladser i DM finalen.

Konkurrencen foregår ved at hver deltager på tid skal indvaske og derefter skrabe 3 stk. vinduer, for at slutte med at aftørre bundrammen, som vinduespartiet hviler på. Vinduerne er leveret af Viking Døre & Vinduer og opstillingen er ejet af CleanManager, som også sponsorerer både Rengørings Mesterskaberne og selve DM i Vinduespolering.  Vinduespudser udstyret er ligesom præmierne leveret af Unger, hvorfra Henrik Thøgersen deltog og overrakte præmierne.

Vinderen blev Benjamin Johansen fra Elias’ Vinduespolering i tiden 22,20 sekunder, som med denne er klar til finalen sammen med Timi Allistone, Allistones Ejendomsservice og Flemming René Jensen fra Flemming Renés Vinduespolering, der kom ind på hhv 2. og 3. pladsen.

TV Syd var forbi og lavede et indslag omkring DM i Vinduespolering, du kan se indslaget her (1:33 minut).

DM i Gulvvask

vestvindertriogulvDen næste konkurrence var Gulvvask på tid. Her var der ligeledes både ære, præmier og finalepladser på spil da mopperne kom i sving. Gulvet, som er leveret af Nora Systems, blev først forurenet med GloGerm pulveret og derefter vasket med opvredne mopper og slutteligt aftørret med tørre mopper.

Arealet på gulvet er 3 m2 og når tiden startes må deltageren først montere den våde moppe på fremføreren, hvorefter gulvet moppes, moppen skiftes og gulvet tørres af med den tørre moppe. Først når deltageren har afmonteret den tørre moppe og råbt “Stop!” standses tiden.

Vinder i den suveræne tid 21:93 sekunder var Hanne Kristensen fra Holst Gruppen, som i finalen følges af Helle Larsen og Emelyn Frasco, begge fra AMU Fyn.

Præmier og mopper til konkurrencen er sponsoreret af Nordisk Microfiber

Indlæg og udstilling

Foruden konkurrencerne var der indlæg om rengørings branchens udvikling af Jørgen Espiritu Kjeldsen, Hygiejnefokus, om uddannelse til branchen fra VUC Fyn og Netværkslokomotivet samt faglige indlæg om teknologiske løsninger til vinduespudsning ved Brian Brandt, Brandt-Tec og om Nora Systems gulve, ved Palle Sunddal.

Imellem konkurrencer og indlæg, var der både en mindre udstilling, muligheder for netværk deltagerne imellem og frokost i Caféen i Væxthuset, som dannede perfekte rammer for eventen.

På udstillingen deltog følgende virksomheder:

BO Consult
BO Consult leverer rådgivningsydelser til rengæringsbranchen, primært indenfor udbud, opmåling og etablering af rengøringsniveauer med videre. Desuden har BO Consult udvikling opmålings softwaren CleanCalculator.
BO Consult er officiel sponsor for DM i Gulvvask

 

Brandt-Tec
Danskudviklede og -producerede vaskeanlæg, RO anlæg og andet specialiseret vinduespudser udstyr

 

CleanManager

CleanManager er markedsledende i Danmark på digitale løsninger til planlægningen af rengøringsopgaver.
CleanManager er Eventsponsor for Rengørings Mesterskaberne og særskilt for DM i Vinduespolering.
 
Hygiejnefokus

Hygiejnefokus tilbyder temadage, fokusgruppe, kurser og markedsføring af ydelser og produkter til og fra rengøringsbranchen.
Hygiejnefokus er arrangør af Rengørings Mesterskaberne og Dansk Rengøringsmesse

 

MultiRack
MultiRack leverer spandeholdersystem, rent vand og udstyr til vinduespudsere.
 
NORA Systems
NORA Systems er kendt for deres fremragende gummigulve, som findes udbredt i institutioner, hospitaler og mange andre steder, hvor gulvets kvalitet og rengøringsevne har betydning.
NORA Systems har leveret gulvet til DM i Gulvvask.

 

SBA – Servicebranchens Arbejdsgiverforening

SBA er Servicebranchens Arbejdsgiverforening og er en afdeling under DI – Dansk Industri.
SBA har et skarpt fokus på rengøringskvalitet, som bl.a. betyder at deres medlemsvirksomheder arbejder i henhold til ServiceNormen.
 
VUC Fyn + Netværkslokomotivet
De to organisationer tilbyder at varetage uddannelsen af basale egenskaber som læsning, skrivning og regning for rengøringsvirksomheders medarbejdere. Desuden tilbydes specifikke kurser for to-sprogede elever. Med i forløbet er ansøgning om FVU støtte etc.

Tak til …

En stor tak skal herfra lyde til alle som har været med til at gøre Rengørings Mesterskaberne VEST til en rigtig god dag og for at være med til at give rengøringsbranchen et sted at samles om rengøringskvalitet, arbejdsglæde og netværk.

Især skal der gå en stor tak til Jan Crone, som velvilligt lagde lokaler til i Væxthus i Fredericia, og til Rengørings Mesterskabernes Eventsponsorer; CleanManager og SBA – Servicebranchens Arbejdsgiverforening, samt præmiesponsorerne UNGERog NMF - Nordisk Microfiber

Var du ikke med?

Fortvivl ej, allerede på onsdag den 28. september 2016, er der en ny mulighed for at komme med til Rengørings Mesterskaberne, når vi afvikler afdeling ØST hos CleanStep i Valby.

Læs mere her:

Modtag Nyhedsbrev

Kommende Events

sep
12
tors
2019
10:00 Fokusgruppemøde 3/2019
Fokusgruppemøde 3/2019
sep 12 kl. 10:00 – 15:00
Fokusgruppemøde 3/2019
Agenda følgerDel med:Klik for at udskrive(Åbner i et nyt vindue)Klik for at sende som e-mail til en ven(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på LinkedIn(Åbner[...]
nov
20
ons
2019
9:00 Dansk Rengøringsmesse 2019 Odense Congress Center
Dansk Rengøringsmesse 2019 Odense Congress Center
nov 20 kl. 9:00 – 16:00
Dansk Rengøringsmesse 2019 @ Odense Congress Center | Odense | Danmark
Dansk Rengøringsmesse 2019 afholdes den 20. og 21. november i Odense Congress Center. Husk der er gratis forhåndstilmelding indtil 1. november, derefter koster det kr. 160,- ex moms og adgang ved døren uden forhåndsregistrering koster[...]
nov
21
tors
2019
9:00 Dansk Rengøringsmesse 2019 Odense Congress Center
Dansk Rengøringsmesse 2019 Odense Congress Center
nov 21 kl. 9:00 – 16:00
Dansk Rengøringsmesse 2019 @ Odense Congress Center | Odense | Danmark
Dansk Rengøringsmesse 2019 afholdes den 20. og 21. november i Odense Congress Center. Husk der er gratis forhåndstilmelding indtil 1. november, derefter koster det kr. 160,- ex moms og adgang ved døren uden forhåndsregistrering koster[...]

Dansk Rengøringsmesse

DANSK RENGØRINGSMESSE 2019 - ODENSE CONGRESS CENTER 20.+21. November 2017
PRODUKTKATALOG
iglu
DER YDES 5 ÅRS GARANTI PÅ ALLE INSEKTFANGERE FRA BRC! Iglu er det nyeste skud på BRC stammen og er designet til brug i kontormiljøer, restauranter og andre steder, hvor en enkel og diskret insektfanger løsning foretrækk...
Modtag Nyhedsbrev

Bloggen sponseres af:

Follow

Modtag hvert nyt indlæg i din indbakke!

%d bloggers like this: