SBA – Ny sponsor og samarbejdspartner

SBAheader

Det er med stor glæde, at vi nu kan annoncere, at Servicebranchens Arbejdsgiverforening indtræder som sponsor hos Hygiejnefokus. Sponsoratet er grundlag for et tættere samarbejde, som skal komme SBA’s medlemmer til gode i form af blandt andet rabatter og temadage tilrettelagt specifikt for disse.

Hos Hygiejnefokus er vi rigtig glade for det nye samarbejde og glæder os rigtig meget over, at vi har fået endnu en partner som kan være med til at løfte og styrke fokuset på kvalitet i rengøringsbranchen.

Vi glæder os meget til at komme i en god dialog med medlemmerne i SBA og ser frem til at være en del af disses fortsatte udvikling, hvor fokus kommer til at ligge på kvalitet og innovative metoder til rengøring og desinfektion.

Du kan læse mere om SBA på hjemmesiden www.sba.dk og du kan møde SBA på Dansk Rengøringsmesse 2017, hvor de udstiller, ligesom de gjorde det på messen i 2015.

 

Modtag Nyhedsbrev

Bloggen sponseres af:

Follow

Modtag hvert nyt indlæg i din indbakke!

%d bloggers like this: