Grovopvask uden forskyl!

GranulDiskHeader

Med GranulDisk® grovvaskemaskinerne kan du helt undgå at skulle forskylle gryder, stålbakker, grydeskeer og andre køkkenredskaber. Samtidig kan du skære ned på kemien, fordi granulaterne slår alle belægningerne løs og derfor er langt mere effektiv og der behøves kun en smule kemi for at sikre en god og hygiejnisk forsvarlig opvask.

PowerGranules® som granulaterne retteligt hedder, er udformet efter meget eksakte modeller som sikrer at granulaten er optimeret, både i forhold til effektivitet og holdbarhed. Granulaten er udformet som 3 mm store plastikstykker, som kan holde til ca. 3.000 vaske, hvorfor der ikke er et stort forbrug på dem, de skal dog toppes op jævnligt, så du er sikker på at have den optimale opvask.

80.000 granule-slag hvert sekund, i næsten 30 år!

Den svenske virksomhed har eksisteret siden 1987 og kan således næste år fejre 30 års jubilæum. I al den tid har PowerGranulerne tævet løs på potter og pander med hele 80.000 anslag i sekundet, så man kan vist roligt sige at “proof of concept” til overflod er mødt.

PowerGranulerne slår simpelthen alle rester og belægninger af og overflødiggør hele forskylle processen, som er både vand-, energi- og mandskabstung. Man skal blot skrabe objekterne tomme og så putte dem i opvaskemaskinen, så klarer den resten.

GranulDiskModels

Mere information og livedemo

Hvis du vil vide mere om GranulDisk, er du velkommen til at kontakte Hygiejnefokus, ligesom du også kan kontakte GranulDisk direkte via deres hjemmeside.

På siden kan du også booke en demonstration af GranulDisk i et køkken i nærheden af dig!

PRODUKTKATALOG

Varegrupper:

Follow

Modtag hvert nyt indlæg i din indbakke!

%d bloggers like this: