Gratis Seminar hos Center for Hygiejnisk Design

DTU_CfHD_marts2016

Hygiejnisk design – Minimerer udfordringer

Hvad betyder tidlig involvering af hygiejnisk design i den teknologiske udvikling af procesudstyr til fødevareindustrien for fødevaresikkerhed, fødevarehygiejne og rengøring?
Kravene til fødevaresikkerhed bliver større og større, men et stærkt samarbejde imellem industri, virksomheder og forskning giver den bredde og viden der er nødvendig for udvikling og en konkurrencemæssig fordel.
Arrangementet er en unik mulighed for at blive opdateret på sidste nye viden fra forskeren og industrien og hvordan begge har gavn af samarbejdet.

Se invitation og program her.

Tid og Sted:

6. april 2016 klokken 13.00-16.30

Danmarks Teknisk Universitet
Anker Engelunds Vej 1, indgang 101A
Mødecenteret lokale 1
2800 Kgs. Lyngby

Pris:

Arrangementet er gratis
men tilmelding er nødvendig på mail til lihol@food.dtu.dk.
Der opkræves et no-show-fee på 300 kr. ved udeblivelse, uden afbud senest to dage forinden afholdelse.

 

Modtag Nyhedsbrev

Bloggen sponseres af:

Follow

Modtag hvert nyt indlæg i din indbakke!

%d bloggers like this: