Skoovertræk-dispenser

Shoecover_header2

Med denne lille kasse kan du hurtigt og uden besvær få “blå futter” på fødderne. Det er meget enkelt, både at tage futterne på – man træder simpelthen bare op i den og vupti! – og at sætte futterne i kassen. Der er 4 små kroge i hvert “hjørne” af skoovertrækkene, som monteres i hvert hjørne af kassen, som derefter er klar til brug!

Skokassen fås i flere udformninger, hvor vi har valgt i første omgang, at hjemtage modellen “Modern”, som her er afbilledet og som findes i 5 farvekombinationer. Der kan monteres 3 forskellige typer overtræk; Standard (PE), Skridsikre (PE med små dupper på undersiden) samt Non-Woven, hvilket modvirker statisk elektricitet. Vi har taget standard modellen hjem samt en lille smule af de andre typer.

Hvorfor nu en dispenser?

Mange vil sikkert mene, at det er lidt fråds at bruge en dispenser, når man nu har klaret sig i 100 år uden. Men har man nu også det?

Når man tager skoovertræk på, på traditionel vis, er der faktisk en del udfordringer, bl.a.:

  • Man skal stå på ét ben i ganske lang tid, hvilket i arbejdsmiljømæssig forstand er en udfordring! Især er det nærmest direkte uansvarligt, at man skal stå på det ene ben, som man har taget overtræk på først, da skoene er glatte.
  • Med sine hænder berører man ét af de allermest kristiske steder, nemlig under skosålerne, hvor man jo som bekendt kan slæbe alt muligt med.
  • Man bruger forholdsvist megen tid (prøv selv at time det!)

Med skokassen er dette en saga blot.

Bestil skodispenseren her –>

Kontakt Hygiejnefokus på telefon 5324 1355 eller e-mail: info@hygiejnefokus.dk hvis du har brug for yderligere information om skodispenseren, eller andre af de produkter vi fører.

ProduktlisteKatalog325x50

PRODUKTKATALOG

Varegrupper:

Follow

Modtag hvert nyt indlæg i din indbakke!

%d bloggers like this: