Desinfektionsskab til knive

Desinfektionsskab til knive

Sterilizer_Header

Nu kan du få BRC Kniv-desinfektions-skabe i Danmark! Skabene fås i to modeller; én med en rundet top (modelkode: AAC) og én med skråstillet topplade (modelkode: ARM) som er god til at undgå henstillen af effekter og den deraf følgende rod og manglende rengøring.

Begge modeller fås endvidere i to varianter; én med magnetskinne (kode: A) til ophængning af skive og én med stativ (kode: P), hvori knivene kan stilles. Varianten med stativ kan indeholde flere knive, end magnetskinne versionen . Skabene fås med plads til hhv. (A/P) 7/10, 20/10 og 30/20 stk. knive, og så findes der to specielle skabe; ARM 50 AF som er til lange knive og ARM 2000 A, som anvender UVC lysstofrør istedet for lampe.

UV-Lys desinficerer knivene

Skabene anvender UV-lys til desinfektion og desinficerer knivene på to timer, således kan man ved fyraften vaske knivene og sætte dem i skabet, som selv afbryder efter to timer. Næste morgen har man sikkerhed for at starte ud med rene og bakteriefri knive.

Der er monteret en afbryder, som slår UV-lyset fra, hvis lågen åbnes. Lågen er lavet af plexiglas beklædt med en UV-uigennemtrængelig film, så personalet ikke udsættes for UV stråler.

Flere variationer

Skabene er alle fremstillet i rustfrit stål 304, der betragtes som et af de mest hygiejnevenlige materialer. Lågen kan tilvælges som 304 stål og skabene kan leveres med lås hvis det ønskes. Desuden kan selve UV lampen leveres udformet i splinterfrit glas.

Bestil skabet her –>>

 

Ingen kommentarer

Follow

Modtag hvert nyt indlæg i din indbakke!

%d bloggers like this: