Konferencetema: Rengøring og Arbejdsmiljø

HF_Konference1Header

Det første tema på konferencen er “Rengøring og Arbejdsmiljø”. Her skal vi stifte bekendtskab med effektiv ledelse af arbejdsmiljø, når Kristian Glæsel – en af landets absolut førende eksperter på arbejdsmiljøledelse – vil guide os igennem nogle af de udfordringer, som denne disciplin byder. Kristian har bl.a. siddet med i den oprindelige OHSAS gruppe og har været en af drivkræfterne, bag konverteringen af OHSAS 18001 til ISO45000.

Rune Sejten, Direktør hos Nordisk Microfiber (NMF), vil give os gode tips og tricks til, hvordan man plejer sine microfiberprodukter og optimerer brugen og der igennem sikrer et forbedret arbejdsmiljø.

Det psykiske arbejdsmiljø kan optimeres betragteligt, ved anvendelse af gode planlægning og overskuelige arbejdsplaner, dette vil Frantz Furrer fra CleanManager fortælle mere om.

Du kan se hele konferenceprogrammet her: Dansk Rengøringsmesse

Bloggen sponseres af:

Modtag Nyhedsbrev
PRODUKTKATALOG

Dansk Rengøringsmesse

DANSK RENGØRINGSMESSE 2019 - ODENSE CONGRESS CENTER 20.+21. November 2017
iglu
DER YDES 5 ÅRS GARANTI PÅ ALLE INSEKTFANGERE FRA BRC! Iglu er det nyeste skud på BRC stammen og er designet til brug i kontormiljøer, restauranter og andre steder, hvor en enkel og diskret insektfanger løsning foretrækk...

Abonnér på Hygiejnefokus bloggen

Follow

Modtag hvert nyt indlæg i din indbakke!

%d bloggers like this: