Danske Service styrker kursustilbuddet

DanskeService_Header

Pressemeddelelse fra Danske Service:

Danske Service har indgået et strategisk samarbejde med Hygiejnefokus med henblik på at styrke kursustilbuddet til medlemmerne. Samarbejdet betyder, at medlemmer af Danske Service opnår betragtelige rabatter på Hygiejnefokus’ kurser og andre ydelser. Danske Service samarbejder desuden med Hygiejnefokus om at udvikle en række kurser og fokusgrupper målrettet de små og mellemstore servicevirksomheder.

”Hygiejnefokus afholder kurser, temadage og andre events. Samarbejdet mellem Danske Service og Hygiejnefokus betyder, at der kan udvikles endnu flere og mere målrettede kurser, da Hygiejnefokus gennem samarbejdet får adgang til Danske Services viden og indsigt i forholdene hos de små og mellemstore servicevirksomheder,” forklarer Jørgen Espiritu Kjeldsen, som driver Hygiejnefokus.

Danske Service og Hygiejnefokus forventer, at samarbejdet vil betyde, at der bliver udbudt ca. 10 kurser om året inden for temaer som ”Hygiejnebevidsthed”; ”Metoder til Hygiejnekontrol” og ”Introduktion til INSTA800” mm. Kurser som medlemmer af Danske Service vil opnå betragtelige rabatter på. Samarbejdet betyder desuden, at medlemmer af Danske Service opnår 30% rabat på Hygiejnefokus’ Fokusgrupper og rabat på de temadage, som Hygiejnefokus afholder uafhængigt af Danske Service.

”Hygiejnefokus har til formål at skabe en platform for vidensdeling, inspiration og nyheder indenfor rengørings- og hygiejnerelaterede emner. Derudover ønsker virksomheden at sætte fokus på kvalitet og innovation indenfor området. Da vi har fokus på de samme områder, er Hygiejnefokus en oplagt samarbejdspartner for Danske Service,” siger Chresten Heide-Anderson, sekretariatsleder i Danske Service.

Begge parter er enige om, at der er tale om et godt strategisk match, som kan bidrage til, at der kommer øget fokus på kvalitet inden for Servicebranchen. Parterne har allerede planlagt 3 kurser i Kolding, som afholdes i maj/juni 2015, mens de samme tre kurser afholdes i København til efteråret.

Derudover undersøges det, om der er interesse blandt medlemmerne af Danske Service – og andre servicevirksomheder på overenskomst – at etablere en Fokusgruppe målrettet udfordringerne blandt ServiceSMV’erne, når det kommer til kvalitet kontra pris.

For mere information om Hygiejnefoksus.

Kontakt Jørgen Espiritu Kjeldsen, telefon: +45 5334 1355

 

For mere information om Danske Service – se her.

Kontakt Chresten Heide-Anderson, telefon: + 45 2092 7645

Modtag Nyhedsbrev

Kommende Events

sep
12
tors
2019
10:00 Fokusgruppemøde 3/2019
Fokusgruppemøde 3/2019
sep 12 kl. 10:00 – 15:00
Fokusgruppemøde 3/2019
Agenda følgerDel med:Klik for at udskrive(Åbner i et nyt vindue)Klik for at sende som e-mail til en ven(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på LinkedIn(Åbner[...]
nov
20
ons
2019
9:00 Dansk Rengøringsmesse 2019 Odense Congress Center
Dansk Rengøringsmesse 2019 Odense Congress Center
nov 20 kl. 9:00 – 16:00
Dansk Rengøringsmesse 2019 @ Odense Congress Center | Odense | Danmark
Dansk Rengøringsmesse 2019 afholdes den 20. og 21. november i Odense Congress Center. Husk der er gratis forhåndstilmelding indtil 1. november, derefter koster det kr. 160,- ex moms og adgang ved døren uden forhåndsregistrering koster[...]
nov
21
tors
2019
9:00 Dansk Rengøringsmesse 2019 Odense Congress Center
Dansk Rengøringsmesse 2019 Odense Congress Center
nov 21 kl. 9:00 – 16:00
Dansk Rengøringsmesse 2019 @ Odense Congress Center | Odense | Danmark
Dansk Rengøringsmesse 2019 afholdes den 20. og 21. november i Odense Congress Center. Husk der er gratis forhåndstilmelding indtil 1. november, derefter koster det kr. 160,- ex moms og adgang ved døren uden forhåndsregistrering koster[...]

Dansk Rengøringsmesse

DANSK RENGØRINGSMESSE 2019 - ODENSE CONGRESS CENTER 20.+21. November 2017
PRODUKTKATALOG
iglu
DER YDES 5 ÅRS GARANTI PÅ ALLE INSEKTFANGERE FRA BRC! Iglu er det nyeste skud på BRC stammen og er designet til brug i kontormiljøer, restauranter og andre steder, hvor en enkel og diskret insektfanger løsning foretrækk...

Abonnér på Hygiejnefokus bloggen

Follow

Modtag hvert nyt indlæg i din indbakke!

%d bloggers like this: