Hygiejniske løsninger

BRC SA

Franske BRC S.A.S er ny på det danske marked men har, med mere end 70 år på bagen, en lang og glorværdig historie på den Internationale scene. BRC producerer bl.a. løsninger til bekæmpelse af insekter, rensning af luft, håndvaske og steriliseringsskabe til fødevareindustri og catering området.

BRC_KatalogForside

Produkterne er alle produceret i Europa og er af en meget høj kvalitet og virksomheden tilbyder derfor helt op til 5 års garanti. BRC udvikler løbende sine produkter, i tæt dialog med virksomhedens kunder, hvorfor man altid er åben overfor input til forbedringer og nye produkter.

Du kan se BRC’s produktkatalog her. Har du brug for yderligere info om nogle af produkterne, kan du kontakte Hygiejnefokus på telefon 5334 1355 eller på e-mail info@hygiejnefokus.dk. Vi kommer gerne forbi til en snak – helt uforpligtende naturligvis – om BRC produkterne, såvel som de øvrige produkter vi har tilgang til.

Bloggen sponseres af:

Modtag Nyhedsbrev
PRODUKTKATALOG

Dansk Rengøringsmesse

DANSK RENGØRINGSMESSE 2019 - ODENSE CONGRESS CENTER 20.+21. November 2017
iglu
DER YDES 5 ÅRS GARANTI PÅ ALLE INSEKTFANGERE FRA BRC! Iglu er det nyeste skud på BRC stammen og er designet til brug i kontormiljøer, restauranter og andre steder, hvor en enkel og diskret insektfanger løsning foretrækk...

Abonnér på Hygiejnefokus bloggen

Follow

Modtag hvert nyt indlæg i din indbakke!

%d bloggers like this: