CO2 til rengøring og vedlighold.

PolarTech_Header

PolarTech i Esbjerg har udviklet en patenteret rengøringsteknologi, som anvender flydende CO2 til rengørings– og vedligeholdelsesopgaver. CO2´en er genindvundet fra andre industrielle processer. PolarTech’s teknologi kan minimere eller erstatte brugen af eksisterende, miljøskadelige rengøringsprocesser.

En af mange fordele ved CO2-blæsning er, at processen er fuldstændig tør. Derfor skabes der hverken fugt eller sekundært affald som det er tilfældet ved anvendelse af sandblæsning, vand eller opløsningsmidler. Resultatet er reducerede omkostninger til affaldshåndtering.

CO2-blæsning kan fjerne en lang række overfladematerialer som fedt, olie, lim, harpiks, lak, gummi/plastrester, slipmidler og sod. Teknologien anvendes i mange industrier som fødevare, plast/gummi, automobil, luftfart, støberier, kraftværker, trykkerier, elektronik – for at nævne nogle få.
CO2-rengøring er ligeledes velegnet til opgaver indenfor restaurering efter oversvømmelser eller brand.

I forhold til eksisterende rengørings/vedligeholdelsesmetoder er CO2-blæsning op til 80 % hurtigere og leverer et bedre resultat. Der er ikke behov for at demontere dele, idet der kan rengøres under produktion, hvorved produktionsstop undgås.

CO2 rengøring kan delvis eller helt afløse andre metoder som højtryksrensning, sandblæsning, kemikalier/opløsningsmidler og mekanisk slibning. Et anlæg kan udføre flere forskellige opgaver, hvor man i dag anvender flere maskiner eller rengørings processer.

CO2-blæsning er skånsom og øger levetiden på produktionsudstyr idet processen ikke er slibende, så der sker ingen skader på udstyr/komponenter.

CO2-rengøring er hverken giftig eller elektrisk ledende, så anvendelsen er sikker overfor brugeren.
CO2-rengøring hæmmer væksten af bakterier og svampe og er derfor særdeles velegnet i industrier med høje krav til hygiejne.

CO2 rengøring virker principielt som sandblæsning. Maskinen tilkobles trykluft, el og flydende CO2, enten fra cylinder eller større tanke. PolarTech fremstiller manuelle systemer, men processen kan også udføres med et automatiseret anlæg, tilpasset den specifikke opgave.

Flere oplysninger kan fås ved henvendelse til PolarTech på telefon 6966 3060 og e-mail: jh@polartech.dk eller ved henvendelse til Hygiejnefokus på telefon 5334 1355 og e-mail info@hygiejnefokus.dk

Modtag Nyhedsbrev

Kommende Events

sep
12
tors
2019
10:00 Fokusgruppemøde 3/2019
Fokusgruppemøde 3/2019
sep 12 kl. 10:00 – 15:00
Fokusgruppemøde 3/2019
Agenda følgerDel med:Klik for at udskrive(Åbner i et nyt vindue)Klik for at sende som e-mail til en ven(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på LinkedIn(Åbner[...]
nov
20
ons
2019
9:00 Dansk Rengøringsmesse 2019 Odense Congress Center
Dansk Rengøringsmesse 2019 Odense Congress Center
nov 20 kl. 9:00 – 16:00
Dansk Rengøringsmesse 2019 @ Odense Congress Center | Odense | Danmark
Dansk Rengøringsmesse 2019 afholdes den 20. og 21. november i Odense Congress Center. Husk der er gratis forhåndstilmelding indtil 1. november, derefter koster det kr. 160,- ex moms og adgang ved døren uden forhåndsregistrering koster[...]
nov
21
tors
2019
9:00 Dansk Rengøringsmesse 2019 Odense Congress Center
Dansk Rengøringsmesse 2019 Odense Congress Center
nov 21 kl. 9:00 – 16:00
Dansk Rengøringsmesse 2019 @ Odense Congress Center | Odense | Danmark
Dansk Rengøringsmesse 2019 afholdes den 20. og 21. november i Odense Congress Center. Husk der er gratis forhåndstilmelding indtil 1. november, derefter koster det kr. 160,- ex moms og adgang ved døren uden forhåndsregistrering koster[...]

Dansk Rengøringsmesse

DANSK RENGØRINGSMESSE 2019 - ODENSE CONGRESS CENTER 20.+21. November 2017
PRODUKTKATALOG
iglu
DER YDES 5 ÅRS GARANTI PÅ ALLE INSEKTFANGERE FRA BRC! Iglu er det nyeste skud på BRC stammen og er designet til brug i kontormiljøer, restauranter og andre steder, hvor en enkel og diskret insektfanger løsning foretrækk...

Abonnér på Hygiejnefokus bloggen

Follow

Modtag hvert nyt indlæg i din indbakke!

%d bloggers like this: