Minikursus og Hygiejnetjek til julebuffeten

Julen står for døren, ikke mindst står anden og tripper for at komme på buffeten, så dine gæster kan sætte deres tænder i den og alle kan få en god og glædelig jul! I hvert fald de steder hvor der er styr på hygiejnen, for julen kan få en brat ende, hvis ikke personalet i landets restauranter har fuldstædigt styr på hygiejnen.

Derfor tilbyder Hygiejnefokus nu et kombineret kursus og gennemgang af de kritiske steder i køkkener og restauranter. Med et Hygiejnefokus Hygiejnetjek, får dit personale et hygiejne kursus á 45 minutter, hvorefter vi sammen tager et tjek på rengøringen i køkken, restaurant og andre vitale områder. En del af testene er hurtigtests, som giver resultat med det samme, hvorfor personalet ved selvsyn kan konstatere om rengøringen er udført optimalt på de testede områder, ligesom I alle får genopfrisket hvilke områder og emner der er ekstra vigtige at sørge for under rengøringen.

Kurset indeholder:

  • Grundlæggende hygiejnekontrol
  • Mikrobiologiske udfordringer (herunder e.coli og listeria)
  • Allergener (fx peanuts, sesam, nødder, gluten)
  • Betydningen af god håndhygiejne

Der kan være op til 20 personer pr. hold, så i nogle tilfælde vil vi skulle holde flere seancer. Evt. kan grupperne inddeles i faggrupper, altså køkkenpersonale, rengøringspersonale, serveringspersonale, administration etc. og vi vil i de tilfælde fokusere på de områder der er specifikt interessante for de enkelte grupper.

Hygiejnetjek Julebuffet, priser:

Grundpris inkl. kursus for ét hold á max 20 deltagere, 15 ATP tests og 5 mikrobiologiske tests.
I alt 2 timer. (45 min. teori + 45 min. i køkken + 30 min. opsamling)
kr. 4.495,-
Efterfølgende hold:
kr. 2.495,-
Udvidet HygiejneTjek, pr. påbegyndt time:
kr. 585,-
Ekstra test ved udvidet Hygiejnetjek
ATP Tests (rengøringstest)
kr. 25,-/stk.
Mikrobiologiske tests (Totalkim, coliforme, listeria, skimmel):
kr. 25,-/stk.*
Luftprøvetagning (skimmel):
kr. 50,-/stk.*
Opfølgende Hygiejnetjek uden kursus:
fra 1.995,-

*) Vejledende, ikke-akkrediteret analyse. Opstartspris for mikrobiologiske tests (overflade- eller luftprøver), uanset antal: kr. 2.275,-

Hele Hygiejnetjekket varer max. 2 timer, men kan om ønsket udvides til at omfatte decideret problemsøgning.


Modtag Nyhedsbrev

Kommende Events

jun
12
ons
2019
10:00 Fokusgruppemøde 2/2019
Fokusgruppemøde 2/2019
jun 12 kl. 10:00 – 15:00
Fokusgruppemøde 2/2019 @ Hundested | Danmark
Agenda følgerDel med:Klik for at udskrive(Åbner i et nyt vindue)Klik for at sende som e-mail til en ven(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på LinkedIn(Åbner[...]
sep
12
tors
2019
10:00 Fokusgruppemøde 3/2019
Fokusgruppemøde 3/2019
sep 12 kl. 10:00 – 15:00
Fokusgruppemøde 3/2019
Agenda følgerDel med:Klik for at udskrive(Åbner i et nyt vindue)Klik for at sende som e-mail til en ven(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på LinkedIn(Åbner[...]
nov
20
ons
2019
9:00 Dansk Rengøringsmesse 2019 Odense Congress Center
Dansk Rengøringsmesse 2019 Odense Congress Center
nov 20 kl. 9:00 – 16:00
Dansk Rengøringsmesse 2019 @ Odense Congress Center | Odense | Danmark
Dansk Rengøringsmesse 2019 afholdes den 20. og 21. november i Odense Congress Center. Husk der er gratis forhåndstilmelding indtil 1. november, derefter koster det kr. 160,- ex moms og adgang ved døren uden forhåndsregistrering koster[...]

Dansk Rengøringsmesse

DANSK RENGØRINGSMESSE 2019 - ODENSE CONGRESS CENTER 20.+21. November 2017
PRODUKTKATALOG
iglu
DER YDES 5 ÅRS GARANTI PÅ ALLE INSEKTFANGERE FRA BRC! Iglu er det nyeste skud på BRC stammen og er designet til brug i kontormiljøer, restauranter og andre steder, hvor en enkel og diskret insektfanger løsning foretrækk...

Abonnér på Hygiejnefokus bloggen

Follow

Modtag hvert nyt indlæg i din indbakke!

%d bloggers like this: