Gratis Webinar “Innovative Desinfektionsmetoder”

Webinar-innovativeDesinfektionsmetoder

Innovative Desinfektionsmetoder

Desinfektion er ofte forbundet med stærke kemikalier, som har store arbejdsmiljø- og miljømæssige udfordringer, men der findes faktisk masser af metoder som ikke byder på disse, og som samtidig ikke går på kompromis med effektiviteten, som er altafgørende i forbindelse med rengøring i bl.a. fødevareindustrier og andre steder, hvor mikrobiologisk kvalitet er vigtig.

Webinaret omhandler innovative desinfektionsmetoder, bl.a. Sagewash Sanitizer, Fumispore røgdesinfektion og fuldautomatisk desinfektion med UV-C lys. På webinaret deltage Carsten Vestergaard –  Vestergaard-Nustrup A/S, Frantz Furrer – CleanManager og Jørgen Espiritu Kjeldsen – Hygiejnefokus.

Dato og sted

Onsdag d. 22/10-2014, kl. 10:00-11:00

Webinaret foregår foran din computer og det er gratis at deltage.

Bemærk: Linket til det møderum hvor webinaret afholdes i får du tilsendt 15 min. før start.

Tilmelding

Tilmeld dig her senest d. 10. oktober 2014

Bloggen sponseres af:

Modtag Nyhedsbrev
PRODUKTKATALOG

Dansk Rengøringsmesse

DANSK RENGØRINGSMESSE 2019 - ODENSE CONGRESS CENTER 20.+21. November 2017
iglu
DER YDES 5 ÅRS GARANTI PÅ ALLE INSEKTFANGERE FRA BRC! Iglu er det nyeste skud på BRC stammen og er designet til brug i kontormiljøer, restauranter og andre steder, hvor en enkel og diskret insektfanger løsning foretrækk...

Abonnér på Hygiejnefokus bloggen

Follow

Modtag hvert nyt indlæg i din indbakke!

%d bloggers like this: