Effektiv listeria bekæmpelse

Effektiv listeria bekæmpelse

Sagewash_header

Noget af det mest effektive til bekæmpelse af mikroorganismer, bl.a. listeria og skimmel, er klor. Klor er dog ikke uden arbejdsmiljømæssige udfordringer og dampene kan bl.a. give vand i lungerne, ligesom traditionel klor giver store miljømæssige udfordringer!

sw_kitchenSagewash er baseret på en tablet, der lægges i “håndtaget” som derefter monteres direkte på vandslangen. Tabletten frigiver ved brug Hypoclorsyre, som er ekstremt effektivt i forhold til traditionel klor, samtidig med at man altså undgår de miljø- og arbejdsmiljøudfordringer, man vil opleve med traditionelt klor. Arbejdstilsynet godkender at personer under 18 år anvender metoden, såfremt en myndig person ilægger tabletten, samt at der anvendes arbejdshandsker.

sw_foodindustrySageeash Sanitizer kan fx anvendes i fødevareindustri, storkøkkener, landbrug, baderum og toiletter som en virkelig effektiv metode til bekæmpelse af mikroorganismer, som bakterier (salmonelle, listeria, e.coli etc.), skimmel og lugtscener.

Sagewash Sanitizer er godkendt af Fødevarestyrelsen, og kan dermed uden problemer anvendes i fødevareindustri etc. Det er også en effektiv løsning til mellem-rengøring.

Du kan her se en video af metoden i brug: [tubepress showInfo=”false”  video=”MM1w_4_Y7og”]

Hvis du vil vide mere om Sagewash Sanitizer, kan du kontakte Hygiejnefokus på telefon 53341355 eller på e-mail: info@hygiejnefokus.dk

 

Ingen kommentarer

Follow

Modtag hvert nyt indlæg i din indbakke!

%d bloggers like this: