Nye metoder til desinfektionskontrol

Nye metoder til desinfektionskontrol

Foodstamp_Header

Food Stamp og Clean Stamp, er færdigstøbte kontaktplader til aftryk i produktionsmiljøet, eller direkte på den pågældende fødevare. Foodstamp og Cleanstamp fås til de mest gængse analyser i fødevareindustrien og andre steder, hvor mikrobiologisk vækst kontrolleres.

Produkterne anvendes til desinfektionskontrol / hygiejnekontrol i miljøet og/eller direkte på fødevarer (kun Food Stamp) og har en række fordele frem for de mere traditionelle Dipslides.

Food Stamp og Clean Stamp forhandles af Hygiejnefokus, du kan herunder se de forskellige varianter, har du spørgsmål til anvendelse, priser etc. er du naturligvis velkommen til at kontakte os på telefon 5334 1355 eller på e-mail info@hygiejnefokus.dk.

Food Stamp
Desoxycholat Agar
DESO
Coliforme:
37°C, 24-48 timer
Food Stamp
Sabouraud Agar
Sabouraud
Skimmel:
30°C, 48-72 timer
Food Stamp
Standard Agar
Totalkim:
37°C, 24-48 timer
Food Stamp
TCBS
TCBS-380x387
Vibrio parahaemolyticus:
37°C, 24-48 timer
Food Stamp
TGSE
Staphylococcus aureus:
37°C, 48 timer
Food Stamp
Cereus
Bacillus cereus:
37°C, 24-48 timer
Food Stamp
Potato Dextrose Agar
Skimmel:
30°C, 48-72 timer
Food Stamp
MLCB
Salmonella:
37°C, 24-48 timer
Food Stamp
X-GAL Agar
X-Gal - Desinfektionskontrol
Coliforme:
37°C, 24 timer
Food Stamp
XM-G
E.coli + Coliforme
35°C, 18-24 timer
Food Stamp
XS-A
Staphylococcus aureus:
35-37°C, 22-24 timer
Clean Stamp
Mannitol Salt (MSEY)
MSEY-380x387
Staphylococcus:
35°C, 24-48 timer
Clean Stamp
SCD Agar
SCD-380x387
Totalkim (TVC)
30-35°C, 2 – 5 døgn
Clean Stamp
SCD-LP (Neutralizer)
SCDLP-380x387
Totalkim (TVC)
35°C, 24-48 timer
Clean Stamp
PSEU
PSEU-380x387
Pseudomonas:
35°C, 24-48 timer
Clean Stamp
Sabouraud (CPSB)
SAB_CPSB-380x387
Totalkim (TVC)
30-35°C, 2 – 5 døgn
Clean Stamp
Soybean Casein
Totalkim (TVC)
30-35°C, 2 – 5 døgn
IncuBOX
Lille inkubator til
Food Stamp mv.

Ingen kommentarer

Follow

Modtag hvert nyt indlæg i din indbakke!

%d bloggers like this: