Modulopbyggede virksomhedskurser

Modulopbyggede virksomhedskurser

Hygiejnefokus tilbyder modulopbyggede virksomhedskurser, som giver mulighed for at sammensætte præcis det kursus du har brug for, samtidig med at kurset prismæssigt ligger i samme område som “hyldevare kurser”

Når en virksomhed skal finde kursustilbud til et større eller mindre antal medarbejdere, har man som oftest to muligheder; Man vælger en “hyldevare”, altså et kursus som har et givent indhold om et specifikt emne, eller man får et kursus tilpasset således det afspejler de helt konkrete udfordringer den pågældende virksomheds medarbejdere oplever i hverdagen.

Hygiejnefokus udbyder begge typer kurser, men vi oplever ofte at der faktisk er rigtig meget af kursusmaterialet som går igen og at tilpasningen af kurserne i høj grad består i, at sammensætte materialet af de elementer som det aktuelle kursus skal indeholde. Derfor har vi valgt at opdele vort eksisterende kursusmateriale i moduler, således man helt enkelt kan sammensætte sit eget kursus, med præcis de hygiejne-emner man ønsker fokus på men samtidig drage de økonomiske fordele, der ligger i at bruge “Hyldevare” modellen.

Du kan se i tabellen herunder hvilke moduler vi indtil videre har udviklet, men har du behov ud over disse, tilbyder vi at udvikle moduler som opfylder disse, enten i eget regi eller i samarbejde med vore samarbejdspartnere. Alle moduler kan tilvælges i henhold til den minimums hhv. maksimums tid der er angivet.

Et kursus skal have en minimumsvarighed af to timer of en hel dags kursus svarer til 5 timer, da der skal være tid til pauser etc.

Modulopbyggede Kurser

Obligatorisk modul

Grundlæggende Hygiejneforståelse
Modulet er obligatorisk ved alle kurser. Nominalt 0,5 time

Valgfri Moduler

Valgfri moduler
Alle moduler kan varieres i varighed fra 0,5 til 2,0 timer Samlet kursustid skal være 2-5 timer
Specialmodul

Tilvalg

ATP-Bioluminescense, Avanceret
Kan kun vælges som tilvalg til Grundlæggende ATP-Bioluminescense. 0,5 - 2,0 timer pr. modul
Onsite ATP gennemgang!
Kan kun vælges som tilvalg til Grundlæggende ATP-Bioluminescense. 2-4 timer

Ingen kommentarer

Follow

Modtag hvert nyt indlæg i din indbakke!

%d bloggers like this: