Hygiejnefokus hos Danmarks Fiskehandlere

Hygiejnefokus hos Danmarks Fiskehandlere

HygiejnebevisHygiejnefokus har indgået en aftale med brancheforeningen Danamarks Fiskehandlere, som betyder at vi kan tilbyde en lang række af vore ydelser til foreningens medlemmer, på absolut attraktive vilkår. Aftalen betyder bl.a. at den enkelte butik får vejledning og råd omkring optimering af rengøringsprocedurer, korrekt brug af midler og rekvisitter, samt ikke mindst mulighed for at synliggøre en udvidet hygiejneindsats overfor kunderne.

Stickeren kan opnås ved, at man i butikken anvender elektronisk egenkontrol, som er baseret på den branchekode, Danmarks Fiskehandlere har udviklet, samt at Hygiejnefokus to gange årligt udfører et hygiejnetjek i butikken.

Endnu mere kontrol?

Fiskehandlerne skal dog ikke frygte endnu mere bureaukrati, papirnusseri og trusler om bøder og det der er være! Når Hygiejnefokus foretager et hygiejnetjek, er det med en helt anden indgangsvinkel, end den man ofte kan opleve fra fødevaremyndighedernes side. Vi tager udgangspunkt i den aktuelle butik og det rengørings-niveau som opleves der, sammen med fiksehandleren selv, eller den som er ansvarlig for den daglige rengøring. På den måde kommer der ofte emner og områder frem, som måske ikke virker indlysende, men som kan have meget stor hygiejnemæssig betydning. Eksempelvis kan nævnes bagsiden af håndgreb på køleskabe, håndbruseren ved opvasken og underkanten af borde etc.

Hygiejnefokus tilbyder medlemmer af Danmarks Fiskehandlere både et “standard tjek”, som varer ca. 30 minutter og som udelukkende er hygiejnemæssig gennemgang af butikken, samt et “udvidet tjek”, som i tillæg giver et kursus á 30 minutter for butikkens personale. Det første hygiejnetjek i en given forretning, vil altid være et udvidet tjek.

Standardtjek har en normalpris på kr. 1.495,- men tilbydes til medlemmer af Danmarks Fiskehandlere til kun kr. 995,-. Et udvidet hygiejnetjek koster normalt kr. 3.195,- men tilbydes på denne aftlae til kun kr. 1.995,-, dermed kan fiskehandlerne altså få sat fokus på hygiejnen for kr. 2.990,- årligt

Brug de rigtige midler og rekvisitter

I forbindelse med et hygiejnetjek, tilbyder Hygiejnefokus endvidere, at give råd og vejledning i brug af rengøringskemi og -rekvisitter. Disse kan bestilles hos Hygiejnefokus eller hos vores samarbejdspartner Vestergaard-Nustrup ApS til fornuftige priser og med hurtig levering. Desuden tilbyder vi, at opsætte faste leverancer, således man i det store og hele ikke behøver bekymre sig om, at bestille standardvarer, men altid er sikker på at have det man har brug for.

Denne del af Hygiejnefokus besøget er ikke obligatorisk i forhold til, at opnå hygiejnebeviset, men skal udelukkende ses som en ekstra service, hvormed fiskehandleren kan koncentrere sig om det primære, nemlig at indkøbe, forarbejde og sælge gode friske fisk.

Viden om hygiejne til rådighed

Som en del af aftalen med Danmarks Fiskehandlere, tilbyder Hygiejnefokus 25% rabat på vore åbne kurser til medlemmerne samt 20% rabat på vore virksomhedsrettede kurser. Kontakt os nærmere information om virksomhedskurser.

Hygiejnefokus tilbyder også at etablere en Fokusgruppe for fiskehandlere, som vil fungere nogenlunde ligesom de eksisterende Fokusgrupper, dog med den forskel at denne gruppe udelukkende vil bestå af fiskehandlere. Gruppen etableres såfremt der er interesse for det. Kontakt os venligst, hvis du vil vide mere.

Ingen kommentarer

Follow

Modtag hvert nyt indlæg i din indbakke!

%d bloggers like this: