Nu også rengøringsmidler og udstyr

Vestergaard-header

Hygiejnefokus har indgået en aftale med Vestergaard-Nustrup ApS, som er leveringsdygtige i alt inden for midler og udstyr til rengøring, vask og desinfektion. Vestergaard forhandler produkter fra topkvalitets producenter som Nordisk Microfiber, Iduna, Vikan og Ecolab.

Aftalen betyder, at du kan bestille varer fra Vestergaard-Nustrup igennem Hygiejnefokus, enten på telefon, mail eller når vi alligevel kommer forbi hos dig på marketingbesøg. Vi kommer gerne forbi og tager en uforpligtende snak med dig, både om rengøringsmidler, rekvisitter og de mange andre spændende ting, som vi igennem forskellige samarbejdspartnere har tilgang til. Dette kan være antibakterielle måtter, ATP udstyr, generelle metoder til hygiejne og/eller desinfektion, kurser, ledelsessystemer, certificering  eller nogle af de mange andre produkter og ydelser vi beskæftiger os med.

Det er som nævnt ganske uforpligtende, en kop kaffe vil være værdsat, men ellers behøver det ikke koste en bønne (og selv om der ikke er en kop kaffe er der nu heller ingen sure miner 🙂 )

Hos Hygiejnefokus glæder vi os til, at komme forbi og se om der er nogle af de hygiejnemæssige udfordringer du står overfor, som vi kan være med til at løse på en hensigtsmæssig måde.

Kommende Events

sep
12
tors
2019
10:00 Fokusgruppemøde 3/2019
Fokusgruppemøde 3/2019
sep 12 kl. 10:00 – 15:00
Fokusgruppemøde 3/2019
Agenda følgerDel med:Klik for at udskrive(Åbner i et nyt vindue)Klik for at sende som e-mail til en ven(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på LinkedIn(Åbner[...]
nov
20
ons
2019
9:00 Dansk Rengøringsmesse 2019 Odense Congress Center
Dansk Rengøringsmesse 2019 Odense Congress Center
nov 20 kl. 9:00 – 16:00
Dansk Rengøringsmesse 2019 @ Odense Congress Center | Odense | Danmark
Dansk Rengøringsmesse 2019 afholdes den 20. og 21. november i Odense Congress Center. Husk der er gratis forhåndstilmelding indtil 1. november, derefter koster det kr. 160,- ex moms og adgang ved døren uden forhåndsregistrering koster[...]
nov
21
tors
2019
9:00 Dansk Rengøringsmesse 2019 Odense Congress Center
Dansk Rengøringsmesse 2019 Odense Congress Center
nov 21 kl. 9:00 – 16:00
Dansk Rengøringsmesse 2019 @ Odense Congress Center | Odense | Danmark
Dansk Rengøringsmesse 2019 afholdes den 20. og 21. november i Odense Congress Center. Husk der er gratis forhåndstilmelding indtil 1. november, derefter koster det kr. 160,- ex moms og adgang ved døren uden forhåndsregistrering koster[...]
iglu
DER YDES 5 ÅRS GARANTI PÅ ALLE INSEKTFANGERE FRA BRC! Iglu er det nyeste skud på BRC stammen og er designet til brug i kontormiljøer, restauranter og andre steder, hvor en enkel og diskret insektfanger løsning foretrækk...

Abonnér på Hygiejnefokus bloggen

Follow

Modtag hvert nyt indlæg i din indbakke!

%d bloggers like this: